Bc Rich 20 Watt Amfi

Y

yakuuza

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın eline bir şekilde 20 watt bc rich elektro gitar amfisi geçmiş. Bu amfi hakkında hiç bir bilgim yok. internette bile pek bir şey çıkmıyor nasıl bir amfidir, hangi müzik türü için uygundur. ben fender alıp blues yapmayı düşünüyordum aslında blues hard rock tarzı tonlara gider mi bu amfi? Bilgisi olan yanıtlayabilirse sevinirim.
11873989_10153519303357748_1604850882_n.jpg
 
selamlar bu amfi ve gitarda verdiği tonlar hakkında bilgim yok yardımcı olamayacağım ama bi dönem elektro bağlamada kullanmıştım hoşuma gitmişti işinize pek yaramazsa ve arkadaşın satmayı düşünürse talip olabilirim bilginize
 
Denemek lazım. Bir ara ilanını görmüştüm sanki forumda. Özellikleri iyi görünüyor. Beğenilmezse de talibi var. Yani beğenilse de beğenilmese de sonu mutlu bitecek görünüyor. ;)
 
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın eline bir şekilde 20 watt bc rich elektro gitar amfisi geçmiş. Bu amfi hakkında hiç bir bilgim yok. internette bile pek bir şey çıkmıyor nasıl bir amfidir, hangi müzik türü için uygundur. ben fender alıp blues yapmayı düşünüyordum aslında blues hard rock tarzı tonlara gider mi bu amfi? Bilgisi olan yanıtlayabilirse sevinirim. 59836 eklentisini görüntüle
Ayarlar olsun tasarım olsun bana red knob fenderleri anımsattı . 1 2 Video kaydı ile desteklersen güzel olur bak.
 
Bende de var bundan. 1 clean 3 distortion kanalı var, vasat bir amfi. Bendeki biraz sorunlu gerçi cızırtı, pıtırtı yapıyor bir elden geçirmek lazım. Kullanmıyorum yatıyor senelerdir.
 
Geri
Üst