Unleash (Death Thrash)

393378766_244269cc85.jpg


Unleash EA tarafindan 2. düzenlenen Band Slam 2 yarismasinda creeping Justice ile yarisiyor.Unleash'i desteklemek için yapmaniz gereken www.myspace.com/unleashtr adresine girip Creeping Justice isimli sarkinin yanindaki " Rate " butonuna basip oylama yapmak.Herkese sonsuz Tesekkürler

www.myspace.com/burnoutbandslam
 
Site bir süre bakıma alınmıştı şu an online.

For whom the bell tolls coveri www.myspace.com/unleashtr'den dinlenilebilir.

Son kadro :

Ahmet : Gitar, geri vokal
Berke : Vokal, Solo gitar
Mert : Bass
Burak : Davul

Demo'nın yeniden kaydı tamamlanmıştır oda yakında yine myspaceden dinlenilecektir.
 
Kardeşim saol bizde elimizden geldiğince sana ve grubuna desteğiz biliyorsun.

Bir aksilik olmazsa ilk konser AYDINDA ordaki arkdaşları bekleriz gerekli bilgiler elimize geçer geçmez burdan duyurucaz herkesi bekleriz.
 
316008_10150275127546503_10289141502_8049464_655451211_n.jpg


UNLEASH, Thrash ve Death Metal köklerine sımsıkı bağlı bir şekilde, yeni dönem Metal müziğini, agresiflik ve isyanından hiç taviz vermeden ortaya koyan İZMİRLİ bir grup. Bunu yaparken, bu müziğin ortaya çıktığı yer, yani Türkiye'ye özgü melodileri de bünyesinde taşımayı eksik etmiyor.Her elemanının farklı müzikal yapıları ile birlikte UNLEASH kendi tarzını ve soundunu Death,Thrash ve Metalcore çizgisine yakın tutuyor.

UNLEASH'in hikayesi 2006 yılında başladı ve Ahmet Gezer'in tek kişilik hayalinden, yavaş yavaş, büyük bir Metal grubuna dönüştü. Ahmet'in yolculuğu, kendi müzikal düşüncelerini doğru bir şekilde paylaşabileceği adamları bulana dek tek başına devam etti. Bugüne gelindiğinde ise UNLEASH, her bir parçasıyla, farklı bir Metal türünü temsil eden; bütüne bakıldığındaysa, kendine ait olan müziği yapan bir grup..

2007 yılında Ahmet Gezer'in kendi bestelerinden oluşan ve saf Thrash ve Death Metal şarkıları içeren ilk EP "the New Constitution" yayınlandı. EP kayıtları ve kapak tasarımı da tamamen Ahmet Gezer'e ait olan bu çalışma, oldschool işleri hala takip etmeyi sürdüren kitle tarafından ilgiyle karşılandı. Fakat grubun müzikal kimliği, bugünkü kadrosunu oluşturan elemanların katılımıyla şekillenmeye ve değişmeye başlıyordu. Yaşanan bir kaç, şanssız, eleman değişikliğinin ardından son halini alan kadro, UNLEASH'in uzun süredir üzerinde çalıştığı besteleri tekrar düzenleyerek 2009 yılında WAKE adı altında bir EP yayınladı. WAKE'in kayıtları ve tüm kapak tasarımları da yine Ahmet Gezer'e ait.

Kuruluşunun üzerinden uzun bir zaman geçmemesine rağmen UNLEASH; TESTAMENT, OPETH, DARK TRANQUILLITY, QUO VADIS, TIAMAT, ORPHANED LAND, EPICA gibi büyük gruplarla birlikte sahne aldı ve Türkiye'nin; İzmir, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Antalya, Konya, Denizli gibi büyük şehirlerinde, çok sayıda önemli Türk grupla da aynı sahneyi paylaştı.

UNLEASH'in vokallerini ve solo gitarlarını İrfan Can DANIŞ üstlenirken, Bas gitarda Mahmut ARS, Gitarda Ahmet GEZER ve davulda Emre GÖRGÜLÜ var. UNLEASH, yaz aylarında çıkması beklenen ilk albümleri için çalışmakta ve konserlerde yer almayı sürdürmektedir.

====GRUP ÜYELERİ====

İrfan Can DANIŞ : Gitar - Vokal
Ahmet GEZER : Ritim Gitar
Mahmut ARS : Bas Gitar
Emre GÖRGÜLÜ : Davul

=====DİSKOGRAFİ=====

2007 - the New Constitution (EP)
2009 - Wake (EP)

===GEÇMİŞ KONSERLER===

Barışarock 2007 - İstanbul
Befrock Metal Festival 6 - İzmir
Witches Night Fest 4 - İzmir
Karakatliam Metal Festival 1 - Ankara
Rock'n Loud 2 - İzmir
Deli Gece - Deli Kasap 7. Yıl Kutlaması - İstanbul
Metal Legion Open Air Festival 1 - İstanbul
Unirock Open Air Festival - İstanbul
Zeytinli Rock Festival 2008 - Edremit
Rocktalya Konseri - Antalya
Noise of Underground - Ankara
Chaos Extreme Festival 1 - Eskişehir
PAÜ Metal Fest 1 - Denizli
Quo Vadis Türkiye Turnesi - İzmir
Selçuk Rock Fest 2009 - Konya
DEÜ Rock Konseri - İzmir
Chaos Extreme Festival 3 - İzmir
Rock-A 2009 - İzmir
13 Ağustos 2009 - Foça Rock Tatili 2009 (Eski Zeytinli Rock Fest)
24 EKİM PAZAR RAVEN FALL FEST ANKARA

===SIRADAKİ KONSERLER===

30 Ekim Pazar Darkphane Metal Performance II @Ankara
 
Geri
Üst