Malt

badluck'taki uzun saçlı,tığ gibi guns'n roses görünümünden yerine oturaklı, kilo alınmış ve gümbür gümbür ,türkçe sözlü gümbür müzik ! bence böyle iyi olmuş :)
 
Grup üyelerinin hepsi tanınmış isimler. Çok sevdiğim bir grup. Cover larına zaten laf edebilecek kişi yoktur sanırım. Üyelerin bir kısmının üçnoktabir ile çalmasıda popülerlik sınırını zorlamaya yetiyor bence.
 
maltı ünirockta maslak parkormanda izlemiştim bence gayet sıkı gruptu ve hiç sırıtmıyolardı. yeni albümlerini dinlemedim henüz ama öyle berbat işler yapacaklarını sanmam.Cenk'in rock-metal müzik bilgisi sağlamdır bilmeyenler bilsin.
üç nokta birin solisti Melis'e laf sokmaya taş atmaya hiç gerek yok, bence son dönemdeki en iyi bayan vokallerdendi. buralarda bizi okuyosa ya da okuyan bi arkadaşı varsa iletsin... Melis seni geri istiyoruz!!!
 
albüm fena olmamış. albümler ilk dinleyişimde gereken etkiyi bırakır. bu da öyle oldu, enerjik bir albüm sizleri bekliyor. albümü 6 defa çevirmişimdir ,ve hala dinliyorum. malt ı bende maslak parkormanda izlemiştim ,gayet güzeldi. ayrıca ace of spades coverı çok klastı.:) ayrıca cenk in müzik bilgisi çok iyidir bu adam zamanında olmayan şeyleri yapmıştır. o dönemde beş para etmez denilmiş işte ülke böyle.
 
malt albümünüde yeni aldım :) bakalım nasıl ilk albümlerini çok severdim...dinledikten sonra yorumumu yaparım :)
 
Ben ilk albümü daha çok seviyorum. Bunda biraz yumuşama olmuş ama kötü anlamda değil. Yüne cayır cayır rock ama; Dolmuş, Motor, Deprem şarkısında ki hava yok albümde. Halbu ki 2-3 tane Motor tarzında şarkı olur diye bekliyordum.
 
İlk albümde "Gezegen" dışında şarkıların temposu hiç düşmüyordu gaz halinde son şarkıya geliyorduk ve bana sorarsanız,başyapıt olan ilk albümler vardır ya, onlardan biri "Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm". Yeni albüm ise ilkinin tam tersi. Daha yavaş tempo yükselen alçalan bir yol... Konserlerde yardımcı olacağını söylüyorlar, gaz halinde biten bir konser olmaması için. Doğru da, çok kaliteli şarkılar var. Albümün ilk üçü benim için Arıza, Yeniden ve Neanderthal.Doldur harika bir açılış şarkısı. Albüm bence gayet hoş.Malt kesinlikle sahnede de albümlerde de çok kaliteli bir grup, benim için Türk rock piyasasında takip ettiğim başlıca grup. Yine de panik_431 da dediği gibi bir iki tane koşma isteği yaratan şarkı beklerdim...
 
Geri
Üst