Hitch (İzmir)

gitar::::::::::TUNA

davul:::::::::ULAŞ

bas:::::::::::ÇAÐRI

klavye:::::::ŞEYMA

vocal:::::::::SEÇİLAY


Ekim sonlarında ilk programımızı (bornova) GUARDIAN BAR'da yaptık ve hala orada devam etmekteyiz. Biz her pazar 21:30 da ordayız sizi de bekleriz:)
 
Nerden başlamalıyım bilemiyorum.. bu projeye en çok destek veren insanlardan biri olarak HITCH'in sahnelere yeni bir soluk kazandıracağına eminim.. Seçilay'ın ses verdiği grup; gitarda Tuna (zaten Kanca'dan tanıyanlar ne düzeyde bir müzisyen olduğunu bilirler ) Davulda efsane Ulaş Abi :), renkli klavye altyapılarıyla Şeyma ve bass gitarda eski Pacman'den tanıdığımız Fatih. Gerçekten farklı ve müzikalitesi yüksek bir grup HITCH.. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve destekliyorum.. Başarılarınızın devamını diliyorum arkadaslar..
 
evet arkadaşlar bugün ilk defa dinledim HITCH grubunu nacizane yorumlarımı yapmak istiyorum :)
*şeyma(klavye):aslında piyanistsin öğrendim ancak klavyede bir klasik eser çalarak hem bizleri memnun eder hem de yeni bir çığır açabilirsin :) başarılar diliyorum.
*fatih(bas gitar):arkadaşım bas süper :D marcus miller dan power çaldın ya helal olsun kardeşim başka bişi demiyorum ama parçanın tümünü dinlemek istiyoruz haftaya ;)
*ulaş(davul): walla hocam çalarken çok eğleniyorsun biz senden de fazla eğleniyoruz . süper bi kişiliksin abi teşekkür ederim
*tuna(gitar):kardeşim ben sana bişi demiyom artık ne diyim zaten okumuyon forumu . sen bize lazımsın hacııımmmm :)
*seçilay(vokal): çok temiz bir sesin var , sahneye çok yakışıyorsun. "adam" parçasını çalmak için benim gelmemi beklemen çok ince bir davranış . çok teşekkür ederim . ancak çok daha iyi olabilirsin bunu biliyorsun zaten.

sonuç olarak arkadaşlar bize unuttuğumuz bazı parçaları tekrardan hatırlattınız.repertuarınız çok güzel ,tarzınız çok güzel ,hiç bozmayın rahat bir nefes aldık çok eğlendik. hepinize teşekkür ederim.başarılar :):)
 
Dün gece guardian bar da çok eğlendik hepinize çok teşekkür ederim uzun zamandır HITCH bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.. çok güzel bir geceydi hepinizi öpüyorum..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
weeeewwww !!!! oley oley böyle seyler duymak ne gusel yaw... yanı yapmaya calıstıımız seyın destek gormesı :) cok mutlu oldum valla:) elestrılerınız ıcın cok tesekkur ederım:) bu arada haftaya yenı parcalar yapacaz .. e soolemıyım suprız olsun:) gorusmek uzere....
 
secilay demiş ki:
weeeewwww !!!! oley oley böyle seyler duymak ne gusel yaw... yanı yapmaya calıstıımız seyın destek gormesı :) cok mutlu oldum valla:) elestrılerınız ıcın cok tesekkur ederım:) bu arada haftaya yenı parcalar yapacaz .. e soolemıyım suprız olsun:) gorusmek uzere....


her zaman.. hade bakalım yeni parçaları heyecanla bekliyoruz =)
 
Ne güzel oldu böyle; eğlenceli, neşeli!.. :) Siz eğlendikçe, bizim dinlerken o enerjiyi almamamız olası değil zaten.... Hele bir de şarkılar güzel olunca...:) Değmeyin artık keyfe!..
Nice müzikli gecelere o zaman!.. Sevgiyle kalın, neşenizle kalın! :LOL:
 
Way way way... Tunaa, Çeçiii...
Çok küsel şeyler duyuyorum hakkınızda, aman bozmayın..Ellerine, ağızlarına sağlık tüm HITCH elemanlarının..
Sonsuz başarılar dilerim...Kendinize ii bakın..
 
yico demiş ki:
Way way way... Tunaa, Çeçiii...
Çok küsel şeyler duyuyorum hakkınızda, aman bozmayın..Ellerine, ağızlarına sağlık tüm HITCH elemanlarının..
Sonsuz başarılar dilerim...Kendinize ii bakın..

tesekkurler valla cok saol..
bır gun gelırsen cok sevınırız:)
hep beraber eglenırız :)
 
arkadaşlar çoooooooooook teşekkür ederiz.ilgilerinizin dewamını bekleriz.bizde sizlere yeni şarkılar yapıyoz haberiniz ola:)
 
Yorumları okuduktan sonra içimden "ben de ben de " dediğim bir grup. Şebnem Ferah adı geçti yukarıda, İzmir'deki kadın vokallerin durumu ortada. Bu pazar ordayım. Başarılarınızın devamını dilerim. Yolunuz aydınlık olsun :)
 
sayfayı açmışsınız ama hiç bakmıyosunuz sevgili hitch grubu . torpinado mu ne bişi çalıyonuz ya adını örenemedim daha ama süper çalıyosunuz arkadaşlar :D
 
yahu yazıyorum yazıyorum gönderemiyorum gıcık bana internet biraz :) . hepinize çok teşekkürler valla davulcu basçının durumu ortada canavar gibi adamlar , tabi biraz zaman lazım grup olaraktan. ben hakkaten tek gitar çalmayı unutmuşum :) . yani banada biraz zaman gerekiyor herhalde , asıl daha çok akustik kullanmak istiyorum ve biraz daha latin çalmak işallah zamanla oturturuz grubu. çok teşekkür ediyorum herkese bize verdikleri destekten dolayı. muhtemelen animahoninin dediği şarkı el quarto del toula dır. :) her bişey daha güsel olur zamanla ayrıca haftalardır bize gelip sahneyi paylaşan müzisyen arkadaşlarada çok teşekkürler. oh be destan yazdım. kanca fan club üyelerinede ayrıca teşekkür ediyoruz sınavlardan kalcak çocuklar valla ya . çok sağolun valla.
 
bu arada Emin e çok teşekkür Şeyma ya verdiği destekten dolayı haftaya şarkı söyletecez işallah Şeyma ya , bide işallah klasik bi eser çaldırırız . fena piyano çalıyo söyliyim :)
 
evettt :) kesinlikle Şeyma bize klasik bi eser çalmalı ve de "sorry seems to be" yi söylemeli :)buradan Şeyma'ya sesleniyoruz DUY SESİMİZİ:)

bi de arkadaslar haftaya yeni şarkılar var demıştik yalan oldu:) prova alamadık maalesef... ama bu hafta garanti yapcaz _söz_ :)
 
Geri
Üst