Hitch (İzmir)

SerdarG demiş ki:
Helldorado icin Tuna'dan bir istek de benden olabilir mi? Secilay senden de "to love someboby" ve "sarisinim" rica edebilir miyiz:)

Bu pazar bir aksilik olmazsa oradayiz...
Sonsuz basarilarrrrrrrr


Bu arada çarşamba günleride çıkıyor musunuz?


8)

istekleriniz dikkate alınacaktır efenim :)
çarşamba gününe gelince, çarşaba günü KANCA'nın günü
KANCA'nın çalamadığı günlerde biz çalıyorduk
haftaya çarşamba sanırım biz çalıcaz
 
Wallace35 demiş ki:
evet izmirde bir akşam tesadüfen dinlediğim sonrada çok beğenerek özenle programlarına gittiğim bir grup. Üyelerinin hepsi birbirinden şeker keyifle dinliyorum yaptıkları müziği. Özellikle bornova da hep aynı şarkıları dinlemekten sıkılmış birisi olarak hitch bana ilaç gibi geldi.

+1 ,:) seni burda görmek güzel....


pazar günleri kasklarımızla birlikte hep sizinleyiz... başarılar...
 
ıyı grup gelecek sene ıcınde basarılarınızın devamını dılerım.. umarım daha buyuk barlardada ımkan bulursunuzda bıkac grubuun hegomanyasını delmış olursunuz...
 
dün için teşekkürler. biraz bana yüklenseniz de:)özlemişiz bu grubu dinlemeyi gerçekten.özellikle tuna seçil ii bakın kendinize öpüyorum sizi. ulaş'a da ayrı bişeyler yazmak gerekiyo sanırım davulu bu kadar yaşayan ve yaşatan bi insan olduğu için.saygılar sevgiler...( 6 ay sonra grşrz)
 
Hitch tekrardan sahnelere geri döndü ve ilk programda askere gitmek üzre olan, 5 yıldır aynı sahneyi paylaştığım dostum Kartalla beni aynı anda sahneye aldığınız için teşekkürler.. Buarada Seçil senide çok özlemişiz tekrar geldiğin iyi oldu. Bide Tuna'nın anonsuna bittim "Alivedan Kartal, Kancadan Egemen, Trigondan Ulaş :):):):)" Ee nede olsa İzmir müzisyeni. Şehrin sıcaklığı hepimize yansıyo :):):)
 
hhheeyt

hava sıcak biz sıcak noolcak bakalım bu ısın sonu kartalcııımda gıttı askere hayırlısıyla egemen barosuylada caldılar hehe gusel oldu vallaaa super oldu daha gusel hareketlı programlar olcak ınsallah
--------------------------
octave-bass-hıtch-bass ve bılımum ekstra ısler organıze ısler:) 8)
 
sanırım 1999 in başlarıydı,,ozamanlar k.park denen yer dıgıl ve arada koşuşturan çocuklardan ibaret biryerdi.hatta davulcu ragıp hoca ozamanlar tencere ve bilimum mutfak eşyaları satardı:)
ozamanlarda başlamıştı ben ve arkadaşlarımda metal müzik merakı.küçük bir grubumuzda vardı.yanlış hatırlamıyorsam ozamanlar gençler de rap merakı vardı ve blue jean dergisinde rap ve metal severler birbirlerine laf sokmaya bayılırdı.şimdi o rap meraklısı tiplerin hepsi ooze,dungeon gibi popüler barları dolduran,müzikle ilgisi olmayan,,şimdilerin deyimiyle "piyasa" yapmaya çalışan tipler oldular..geçen gün kancayı dinledim bana eskileri hatırlattılar,,mutlu oldum.o uzun boylu eleman (vokal) bornovadaki bir caminin ön tarafında bi bodrum katı vardı,,orda çalışırdı grubuyla beraber,,davulcu özgür filan da vardı hatırladığım,lisedeyken takılırdık arada oraya.neyse,,demem o ki bu guardian umarım bu şekilde devam eder..bu arada hitch grubunun performansı da çok iyi,,özellikle seçilay (ki adını yeni öğrendim) gerçekten çok hoş bir bayan,insanın içini kıpır kıpır yapan bir sahne performansı var,,fırsat buldukça dinlemeye gelicem.
 
Whitney Houston'dan I will always love you ya da ı have nothing i senden dinlemeyi çok isterdim...Eminim ki çok güzel söylersin.
AA bak hatta ibrahim tatlıses den "her sevgide bin ah ettim" isimli parçaya bi ayar çekebilirseniz sen onu da süper söylersin :LOL:
 
Bu arada hep sana yuklendik ama tunanın da hakkını verelim,sensiz olmaz'ı ben daha da bi guzel dinlemedim! Bi dahaki gelişe ses kayıt cihazı yada kamera falan getircem....
 
Geri
Üst