Hitch (İzmir)

Bu ortam okadar mekanikki yazdığın şeylerin insanlara neler hissettirebileceğini düşünemiyorsun.Mektuplara duyulan özlem bundandır belki de,neyse konuyu saptırmayalım:)
aslında yazdığım şey için gerçekten pişmanlık duyuyordum ve haksız olduğumu düşünüyordum.haksızlık duygusu devam ediyor fakat pişmanlığım bir nebze azaldı,çünkü görüyorum ki bu forumla hiç ilgilenmeyen grup elemanları teker teker buraya düşmeye başlamışlar.böyle bir sinerji yarattığım için mutluyum,gururluyum v.s....:)Seçilay arkadaştan da özür diliyorum,haddimi aşarak bir de öneride bulunmak istiyorum,şarkı söylemekten sıkılma ve tracy chapman'ı sev.
 
24.mühimmat bölük komutanlığı ergani diyarbakırdan selamlar. sevgili hitch nasıl gidiyor. özledim gerçekten. bu arada ne karışmış ortalık ya. kim beğenmiyormuş seçilay'ımı:) şaka bi yana herkes özgür istediğini ölçüyü aşmadığı taktirde yazabilir.ya ben ne karışıyorum burdan ya:)neyse herkese saygılar.umarım grup prova yapıyordur bu arada:)
 
Geçen salı izledim ilk defa , çok güzeldi , mutlu ayrıldım bardan . Cuma izlemek için tekrar geldiğimde içeri almadılar :) Vokale hayran kaldım :p Davulcu da müthiş doğrusu , umarım salı yine alırlar beni :LOL:
 
arkadaşlar guardıanın tadılatı dolayısıyla programa ara vermek durumundaydık bu salı guardıandayız
bu arada herkese iiyi bayramlarrr...
 
çok güzel insanlardan kurulu, çok güzel bir grup hitch.bu perşembe pek kalamadım çok kalabalıktı, sıkıntıya girdim:) ama tabiki sizin adınıza sevindim. grup bence daha iyi olmuş.sevgiler,saygılar.
 
secilay demiş ki:
efenim , guardian programı cuma gununden cumartesiye alınmıstır ..


sanırım geçen cumartesi ilk kez izlediim grup..oldukça başarılı bi grup..performans cidden güzel..tabi buena vista social club dinleyen var mı sorusunua biralarımızı kaldırmamıza rağmen vokal dışında tepki alamadık..herkes helldorado die yırtındı :D
 
bu cumartesi gecesi yine ordaydım..gitarist abimiz yine bueno vista social club bilen var mı diye sordu..:)

ee kimse bilmiyomuş dedi..

ben arkadan biramı yine havaya kaldırarak biliyorum dedim ama,bu kez önümde koca kafalı tipler olduğu için gögrülmedim sanırım..

biliyoruz abicim buenoyu..çal sen..elini korkak alıştırma..başarılar:)
 
Geri
Üst