Hitch (İzmir)

cok met ettıler bugun dınledım sızı guardian'da valla bravo sahneye baya yakısıyorsun tebrık edıyorum bundan sonra daıma dınlemeye gelıcem senı ....
 
şeymanın dün geceki performansı harikaydı..onun dışında şu playlist i artık değiştirseniz diyorum..artık sevmeyeceğimle girip a drinking song çalmak sizi de sıkmadı mı artık??

ha bi de sevilay..rakıyı azalt biraz..ilerleyen dakikalarda detone olmaya başlıyosun:)
 
İzlemekte geç kaldığım bir grup daha buldum sanırım. Uzun zamandır uğramıyordum guardian'a. İki yıl olmuş sanırım:) Bir girelim dedim ve kulağıma bir MFÖ parçası geldi. Bir de baktım ki vokalde bir bayan var. Ama hoş bir sesten fazlası sahneye çok güzel bir uyum. Zaten diğer arkadaşların çalışlarından rahatlıkları ve akıcılıkları kulağa ayrı bir güzel geliyor. Repertuvar ise klasik rock parçalarının yanında çok farklı eskilerden sevdiğim parçalarla donatılmış.
Yalnız bir konuda asi arkadaşıma katılıyorm. Rakıyı biraz daha yavaş içelim:))
Ama şu an çok sevdim bu grubu olabildiğince gelip dinliycem.
 
ya rakıyı evet ıcıyorum ama cok ıcmıyorum aslında
dısardan bakınca cok gorunuyo galıba
alkolıge cıkcak adım yakında
eyvah eyvah:)
 
evet bırazz ara vermek zorunda kaldım ama durumun alkolle uzaktan yakından alakası yok :)
yaklasık bır hafta sonra ızmıre donuyorum...
 
dönüşünü dört gözle bekliyoruz ole ise Sevilay..

gerçi senin yokluğunu aratmadılar hiç..yavuz çetin istedik çaldılar..bi da istedik çaldılar..bi da istedik hep çaldılar..daaa ne olsun..:)
 
dün izledim ilk defa şarkıların çoğu bana hitap etmese de solist arkadaşın sempatik hareketleri ve müthiş sahnesi beni etkiledi gerçekten baterist arkadaş ise çok başarılıydı hiç ritm kaçırmadı klavyedeki arkadaş ise flüt klarnet her enstrümandan anlıyodu çok iyi ve uyumlu bir grup gerçekten he bu arada şarkılar bana pek hitap etmiyo dedim ama sakin denek hayatım çalmanız beni çok mutlu etti teşekkürler...
 
secil,in durumu nedir ya öle,bıcır bıcır. dinledim beendim bi kac saat önce ilk kez,ağzınıza sağlık derken secile,ellerinze sağlk derkn dier grub elemanlarına sayglar sevgler affern len! :)
 
uzun bir süredir amatör gibi görünen ama gerçekten profesyonel olduklarını düşündüğüm gruplerı dinliyorum.. hitch de bunlardan biri canlı dinleme serefine nail oldum..çok iyisinz ıspartadan kocaman bi tayfayla sizi tekrar dinlemek için gelicezz... başarılarınızın devamını diliorum..
 
Hitch (İzmir) inşallah daha iyi yerlerde olacak onlar :) gelişimii ve daha çok kitlelere yayılması için bir kaç zihinsel düşüncemiz var ... ama hemen hemen bunları söylersek olmazz :))
HITCH_VOCAL secilayda gece hafiften çıtlandık :) tabi unutmadıysa inşallah iyi olacak...
 
herkese merabaa 2 yıldır gideim guardiana ama buraya ilk yazışım... Hitch i çok sağlam buluyorum elemanlar muhteşem gerçekten hepsi hepsi repertuar civar gruplara göre daha KOPp_artıcı:) seçilay da içsinn bence çünkü içmeden çok sakin oluo içtikçe güzelleşio:))
 
Geri
Üst