Amplitube 4

Dün kaşam deneme fırsatım oldu. Çok da hoşuma gitti.

Öncelikle kendi açımdan konuşacak olursam amplileri prosesörleri elden çıkartmış biri olarak. Gitar çalmak için bilgisayarı açıyorum. Ardından DAW programı ve onunla birlikte 5 saniyelik bekleme süresi (REAPER) sonra ayarıydı falan derken gitardan soğuyorum.. Son zamanlarda o kadar üşeniyordum ki. Bunu direk masaüstü simgesinden açabiliyorum daw ile uğraşmıyorum. Benim için en mutlu edici yanı bu :D

Bunların dışında custom amp bölümünde bir kaç hazır setup ı denedim. Gayet yeterli geldi. Üstünde oynansa çok güzel tonlar alınır. (Metal Setupları) Bence Amplitube 4, BIAS ın piyasaya çıkışından sonra, piyasadan kopmamak adına büyük bir adım olmuş.
 
Amplitube 4 satın aldım. Güçlü bir konfigürasyona sahip Macbook'ta 1-2 saniyede açılıyor ve kulaklıkla parça çalışmanın dayanılmaz hafifliği.

Ev ortamı için sadece bu değil, bütün programlar gayet kullanışlı. Eğer gerçek dünyadaki ton ayarlama olayının mantığını bu ortama taşıyabilirseniz simülasyon olmasına rağmen oldukça gerçekçi tonlarla çalmak mümkün.
 
AT4'ün hazır tone packleri falan yok mu? Google hep at3'ün preset'lerini buluyor. :)
Şöyle metal preset'leri falan olsaymış iyiymiş. Yahut bilindik grupların preset'leri falan.
 
Guzel bir hort olacak ama anlayamadigim bir konu var 150€ luk amplitube4 u aldigimizda sadece kendi amfilerinimi kullanabiliyoruz ? Yoksa mesa soldano vs. De aktif sekildemi satin almis oluyoruz ?
 
Geri
Üst