Thrashfire(old school thrash)-ankara

Onlar bulur,onlar herşeyi bulur. Ama bizler biraz zor buluruz. Thrashfire için ise yoruma gerek yok. onlar istedikleri müziği çalıyorlar,hep böyle devam etsinler. Umarım ileride black tooth gibi popüler olmazlar.kendi yollarında ilerlesinler yeter o satmış bu satmış umursamasınlar,inandıkları yolda gitsinler.
 
l_a451629926d54c3bac1fa0c3d00bdb30.jpg
 
Ulan helal olsun; bütün Ankara dağıldı ama bir tek siz devam ediyorsunuz aynı gazla. Ankara'dan çıkan Thrash gruplarının müziklerini ve grup üyelerini ayrı ayrı hep çok sevdim ve destek olmaya çalıştım kendimce; ama bakıyorum bir tek siz çabalıyorsunuz artık. Hiç dinlemedim sizi ama sırf bu gazınız yüzünden selam çakıyorum. Razor kavırlayın benim için. :D
 
bir ankaralı olarak gurur duydum,myspace deki şarkıları dinledim.kreatorun eski haline benzettim bu extreme agressions ve öncesine.destekliyoruz,başarılarınızın devamını dilerim.
 
Nocturnal_Supremecy demiş ki:
bir ankaralı olarak gurur duydum,myspace deki şarkıları dinledim.kreatorun eski haline benzettim bu extreme agressions ve öncesine.destekliyoruz,başarılarınızın devamını dilerim.

yorum icin cok tesekkür ederiz. tabiki kreator etkilendigimiz gruplardan biri buna hic süphe yok :) takipte kalın yakında güzel haberler gelecek...
 
Artillery'nin bass gitaristi (Morten Stützer) bir kaza konucu elini yaralamış,bu sebebten ötürüdür ki grup konserlerine ara vermek zorunda kalmıştır.
30 ekim tarihli Artillery konseri 08.Ocak.2011 tarihine ertelenmiştir.
Bilet alan arkadaşlarımız biletlerini Ocak'taki konserde kullanabilirler yahut satılan noktaya iade edebilirler.İsteyen arkadaslarımız OLD SCHOOL ROCK BAR tarafından düzenlenen herhangi bir organizasyonda da biletlerini kullanabileceklerdir.
Morten Stützer'in bir an önce sağlığına kavuşup sahnelere dönmesi dileğiyle...
Grubun resmi açıklaması bu gece itibari ile sitesinde yayınlanacaktır.
Olası gelişmeleri OLD SCHOOL rock bar profilinden haberdar olabilirsiniz.
 
Geri
Üst