Uçuş Serbest (Ankara)

Merhaba arkadaşlar,
2006 Nisan ayında kurulan Uçuş Serbest başta bir cover grubu olarak kuruldu, fakat daha sonra beste üzerine yoğunlaştık.
Tarz olarak alternative/indie/punk tarzlarını birleştiriyor desek doğru olur sanırım cunku biz tam bir ad koyamadık :D
2 parcamızın linkini aşagıda bulabilirsiniz yorumlarınızı bekliyoruz.

http://www.purevolume.com/ucusserbest

Websitemiz en kısa zamanda hazır olacaktır, tekrar goruşmek üzere...
 
golgeafiscopyfk7.jpg


Afiş için Nil'e teşekkürler!!!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Bu arada unutmadan bizi ODTU'de gelip dinleyen, destek olan herkese çok teşekkür ederiz, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...( Mümkünse Gölge'de :D)
 
Yorumlarınız için teşekkür ederiz, şunu da ekleyelim ki Uçuş Serbest yeni bir gruptur ve yorumlarınızı her zaman dikkate alacağız..
 
Arkadaşlar bu arada kayıt hakkında biraz bilgi verelim;
Kayıtlar Detay muzikde yapıldı, gitar olarak fender telecaster, bas olarak Musicman bir bas kullanıldı.
Genelde tonlar pedalsız amfiden doğrudan alındı.
Buyrun iyi dinlemeler :)
 
Bu Cumartesi Tunalı Gölge'ye gelip bizi dinleyen, alkışlayan ve bestelerimize eşlik eden herkese çok teşekkür ederiz..En kısa zamanda yeni bir organizasyonda görüşmek üzere..
 
Konserde performansınız Odtü'dekinden daha iyiydi, çalışın beyler uğraşın. Sizin için şu anda en önemli olan şey gitarın vokali boğmamasını sağlamak, bu konuda kötü yorumlar aldım onun için söylüyorum dostlar bir tek benim fikrim değil. Bence bu probleme grupça konsantre olursanız çok kısa zamanda bu sıkıntıyı aşar ve yolunuza bomba gibi devam edersiniz. Sahne performansınız iyi, şarkılar güzel aynen devam, yeni besteleri duymak için sabırsızlanıyorum.

Vodkadan sorumlu sponsorunuz 8)
 
Yorumlar için teşekkürler maverick_999, Gunthar ve Onursal, valla Gölge'de sahnedeki ses düzeni gayet iyiydi ama sanırım seyircilere aynı guzellikte gitmemiş sesler, gitar biraz yüksek olmuş. Ayrıca jam yapmak da ayrı bir keyifti arkadaşlar, bir an evvel tekrar yapalım :)
 
Hakanım gayet iyi besteler falan. Ben grubun sahne duruşunuda beğendim. Ses dışarıya biraz problemli gibi geldi; ama bunlar zamanla aşılcak problemler. Çala çala iyi bir ses düzeni oturur.
 
Geri
Üst