Uçuş Serbest (Ankara)

Arkadaşlar Besteleriniz Güzel Olmuş
İlk Besteniz : "Ben" Parçası Gerekli-Gereksiz Karakterleri Betimlemiş , Arkadaki Riff'lerde Problem Yok Sade Ama Yeteri Kadar İmalı...
İkinci Besteniz : "uçuş serbest" Hayatınıza Ne Kattınız Diyen Bir Melodi ;)

Başarılar...En Yakın Zamanda Görüşmek Üzere...
 
Afişi foruma koydugun için için teşekkürler erdem, afiş işine yardımların için sana da teşekkür ederim yağmurcum :)
 
ya ben sizin sahne performansınızı bir türlü izleyemedim arkadaşlar ya ama mixleri dinledim gayet başarılı bence özellikle Eseri tebrik etmek lazım güzel yazıo adam :D 1 dahaki performansınızı kaçırmam umarım görüşmek dileğiyle...
 
parçalar müziğiniz falan bi harika.ama bişey diicem ben sizin vokalinizin sesine aşık oldum.resimlerine bakınca kendisine de aşık oldum:)
 
hehe, walla ne desem bilmem ki prologicEQ :)
yorumlarlar için teşekkürler konser yada programlarımızı zaten buradan ve myspace'den duyuruyoruz, bekleriz..
görüşmek üzere
 
Besteleriniz çok güzel arkadaşlar , gelecek var bu grupta , daha profosyonel bi kayıtla süper olucak gibi , birde nacizane tavsiyem back vokal istiyor sanki şarkılar çok sesli olursa tam oturacak . Tarzınız çok beğendim.

Kolay gelsin ;)
 
Sağolun arkadaşlar, yarını bekliyoruz bakalım biz de..
Güneeeeeşşş vodkamızı unutma, yarın saat 15:00 de mimarlıktayız..
 
arkadaşlar konseri bitiremedik gitmemiz gerekiyordu... bişiler sölemek gerekse, ben eserin sesini nerdeyse hiç duymadım.. "tonçeker" iyi ayarlayamadı sanırım..müziğin içinde kayboldu vokal.. çok düşüktü ses gruba göre.. aynı şekilde telecaster ın da sesi biraz fazla yüksekti.. grup müziğini azcık bastırdı tele.. onun dışında gayet başarılıydı.. böyle devam beyler.. elinize sağlık..
 
Amfinin oturma düzenine göre duyum değişiyor sanırım.Ben vokali çok dengeli duydum genel sound içinde,gitarda aynı şekilde öyleydi.Baslar gereğinden fazla kemik ti, yani bas hissiyatını pek alamadım bas amfisinin olduğu taraftaki koltuklardan.Grup içinse şunu söyleyebilirim: Sound unu gayet güzel oturtmuş, çok güzel işler yapabilecek bi grup UçuşSerbest.Her üyeniz işinin hakkını veriyor.Gitaristinizide ton seçimi ve çalış tarzı açısından ayrıca tebrik ederim.El yapımı olduğunu tahmin ettiğim kafa da gözümden kaçmadı :) Başarılar dilerim arkadaşlarım, başka konserlerde dinlemek üzere.
 
Geri
Üst