Power Mixer Ve Dahasi

P

peerage

öncelikle herkese merhaba gunlerdir internette arastirdigim bilgiler nafile geldi bende bu konuyu acarak bilgi sahibi kisilerin bilgilerinden tecrubelerinden faydalanmak istiyorum


ilk olarak benim bir grubum var ve surekli Studyoya gitmemek icin buroma studyo yapmaya karar verdik
1-) ilk sorum ; ben 2elektro 1bas 1vokal girebilecegim bi mekanizma kurmak istiyorum bunun icin power mixer onerisi aldim ve modeli behringer pmp1000dir
2-) bu sorum ise bu mixerden ses almam icin kac amfi ve kac hoparlor is gorur ve kac watt olmalilar
3-) cinema sistemimi bu sisteme baglayabilirmiyim? (vokal icin vs)
4-) kabin amfi alirsam kac ensturmanin sesini amfiden alabilirim.
5-) bu konudaki onerebileceginiz marka model her turlu clhaz onerisi istiyorum
simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim.
 
Bu işin tekniğinden anlayanlar size pek çok konuda yol gösterecektir. Ancak bence bir şeyi hesap etmemişsiniz, ben özellikle buna dikkat çekmek istedim.
Gitarlarınızı power miksere doğrudan bağlayamazsınız. Bunun için başka cihazlara ihtiyacınız olacak. Doğrudan PA bağlantısına izin veren prosesör, amfi simülatörü vb gibi şeylere de ihtiyacınız var yani.
Bütçeniz varsa miksere çok fazla para vermeyip hesaplı enstrüman amfilerine de bakabilirsiniz. Sadece vokali mikser üzerinden kullanmak çok daha ideal olur. Çünkü enstüman amfisinden alacağnız verimi doğrudan enstrümanları power amfiye girerek alamazsınız. Ya da dediğim gibi, gitaristler amfi modelleyici, kabin simülatörü vs kullanmak durumunda. Ama yine de bu ideal olmaz. Eğer POD gibi cihazlar kullanıyorsanız belki onlar bu tip sistemlerde iyi sonuç verebilirler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
evet kardeşim bilen bir arkadaş bulduk senin dediklerini söyledi çok teşekkür ederim ilgilenip yazdigin için
 
Geri
Üst