My Garden

My Garden işe 1993 sonunda, başka bir ad ve türle başlamış. Bir yıllık klasik death-thrash olayının ardından,1994'te melodik ve melankolik doom-death'e kaymışlar. O tarihten itibaren de müziklerindeki doğu etkisi gözle görülür biçimde artmış. Bu aralar birtakım bayan vokalistler gelip gitmiş gruba....

İlk kayıtlara 1995'te A/B'de başlamışlar. kayıt ve mix klasik olarak Cultus üyesi Cenk tarafından yapılmış. 15-20 şirkete gönderilen demoya Norveçli Arctic Serenades'tan olumlu yanıt gelince, 1995 sonunda yeniden kayda girmişler. CD Nisan aylarında piyasadaymış. Demonun çıkmasıyla grupta yeni bir kadro değişikliği yapılmış. Nisan'da Norveç'te dağıtılmaya başlanan CD, grubun eline büyük bir rötarla ancak Kasım '96 da ulaşmış. Üstelik şirket tarafından keleğe getirilip, demonun ne kadar dağıtılıp satıldığını da asla öğrenememişler.Herşeye rağmen My Garden, Türkiye'de ilk CD demolu grup ünvanına sahip. Ayrıca değme albümlere taş çıkartacak bir kapak-iç kapak dizaynları var. Lirikler ve introlar hayli egzotik. Herşeyiyle hayli profesyonelce düşünülmüş bir albüm..


Kadro:

Serhat Bektaş drums
Burcu Karlı female vocals, keyboards
Gökhan Baykal guitars
Can Karkın bass
Emir Ağar - vocals
Alper T. Dağlı guitars

 
Geçtiğimiz yıl bir araya gelip acaba olur mu demişler ama olmamış... Birleşmemeleri belkide daha iyi olmuştur. Biz onları ilah olarak hatırlarız!.
 
Geri
Üst