Oy Ve Ötesi T3 Gönüllülerini Arıyor!

17.00'dan sonra evde seçim sonuçlarını koltuğunuza oturup televizyondan mı takip etmeyi düşünüyorsunuz? Yapmayın. Gelin T3 gönüllüsü olun; tutanakların dijital ortama geçirilmesine yardımcı olun. İhtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı olan bir bilgisayar.

Hemen: Oy ve Otesi

Adresine giriş yapıp videoyu izleyerek yapılması gerekeni öğrenebilirsiniz.

Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Arkadaşlar şuan sitede bir sıkıntı var, en kısa sürede çözüleceğini ilettiler. Bu seçimde 7 Haziran'da olduğu gibi gece yarılarını bulmayacak tutanakların ekrana düşmesi çok daha kısa bir sürede dijital ortama geçirilmeye hazır tutanaklar iletilecek. Sosyal medya üzerinde çeşitli sonuçlar paylaşılıyor şuan için net olarak söyleyebilirim tamamı yanlış tamamı yanlıdır. En doğru sonuçları da yine bu başlık altından paylaşmaya çalışacağım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
İnş. öyledir, çünkü gene operasyonlar başladı, elektrikler kesiliyor, trafolara kediler giriyor gibi mesajlar görmeye başladık.

Siteye saldırılar olması muhtemeldir. Özellikle son günlerde hedef gösterildi Oy ve Ötesi platformu ve gönüllüleri. Yavaşlamalar olabilir. Tutanakların yüklenmesi gecikebilir hepsi ihtimal dahilinde; önemli olan aman yüklenmiyor bunu mu bekleyeceğiz bir GNR çalayım da keyfimi bulayım demek yerine bilgisayar başında kalmak:)
 
Geri
Üst