300

Yahu insanın tüylerini ve de sakallarını her defasında diken diken eder mi bir fragman, ediyor işte.. Ama sanırım bu akşam izlediğim biraz daha değişikti, zaman yaklaştıkça biraz daha damar materyali serpiştiriyorlar içine.. :)
 
16 martta vizyona girecek film buraya (karabüğe) 1 hafta sonra gelir. yani 23 mart gibi gelir oda en erken ihtimal :? çok merakla bekliyouz ev arkadaşları olarak ;)

saygılar
 
selamlar...

fragman aslında filmdeki tüm güzellikleri anlatmakta! bizede sadece koltuga iyice gömülüp o bikaç saati zevkle izlemek düşücek gibi gözüküyor!
film yılın en iyi filmi olma ünvanında bence! oscarlık bi durumu olur mu onu zaman göterir tabiki umarum kurguda bi sorun çıkmaz ve harika bi şölen izleriz.

film tamamen stüdyo ortamında çekildi şu bildiğimiz mavi ekran önünde kim bilir fragmanda gördüğümüz effectlerin yanında daha neler sunucaklar bize! umarım sky captain'dan çok daho güzel bişey çıkar ortaya bu 300 herkül soyundan gelen spartalı abiyi sabırsızlıkla bekliyorum bende...
 
bu tür bi film için bana da çok az geldi 91dk
filmi izlemeden hayal kırıklığı oldu diyebilirim
çünkü buna benzer filmlerin en azından 2buçuk saat olmasına alıştık yine de bekleyelim
 
yurt dışında bu fılmı ızleyenlerın yorumunu okudum da beğenenler cok cok az sadce bıkac guzel dövüs sahnesı varmıs.aslında benımde görmek ıstedığım şöyle fılmı ızleyım gaza gelıyım etrafıma saldırıyım bakalım artık 4 gun kaldı sabır 8)
 
Geri
Üst