300

Darius_Miles demiş ki:
her yerden bir saçma sahne ben de bulurum , en kolayı o zaten.

bu insanlar film boyunca niye işemiyorlar lan.
niye sıçmıyorlar.
300 kişi o mağaraya işese kokudan ölecekler.
yol boyunca tuvalet yapmadılar.
ulan sparta'da o kadar tarla ekilmiş ama hiç çalışan bir allah'ın kulu yok.
filme önyargılı gidersiniz ben de bin türlü şey yazarım.

biraz fazla duyarlı değil misin bu film konusunda? zack snyder'den para mı aldın naptın :)
 
Az önce geldim filmden. Çok muhteşem bir film beklemiyordum ama beni yeterince tatmin etti :) Efektlere hayran kaldım. Çok gerçekçi. Savaş sahneleri keşke daha fazla olsaydı diye aklımdan geçirdim (bazen doyumsuz olabiliyoruz evet :p). Özellikle son sahnedeki 10.000 spartalıyı savaşırken görmek etkileyici olurdu :)
Filmden sonra "Arruuuu" diye çığıran kaç kişi gördünüz :p Biraz gaz mı aldık ne?
 
ben hiç beğenmedim filmi yaa....karakterlerin ve devletlerin hiçbir derinliği yok.sadece efektler üzerine kurulmuş çok çok basit bir film.iyi ve kötünün savaşında iyinin kazandığı klasik holywood filmi.bence izlemeenizde olur.bunu izlemek yerine "mutluluk" u izleyin bin kat daha derinlikli bir film.
 
ya millet bu fılmden nıye bu kadar cok sey beklemıs anlamıs değılım neyını beğenmıyolar onuda anlamıs değılım herkes bu fılmde hayatının anlamını arıyomusda bulamamıs sankı neyse dolmusum ben sanırım cunku ben beğendım oldukca ve beğenmeyenlerın nedenlerı cok da ınandırıcı değıl......
 
filme önyargılı girmedim ama beğenmedim yeterince
bi kere konuda büyük bi eksiklik vardı bence zaten filmin kısa oluşu da etkili bunda
efektlere lafım yok çok iyiydi efektler ama
konu dediğim gibi bana göre eksikti spartalıların kahramanlığı vs vs
ve bu spartalıları hayranlıkla izleyen dünya
mantık olarak kara muratla aynı mantık kara murat tek başına 1000kişiyle mücadele ediyodu spartalılar 300 kişiyle 1milyona karşı


elimizde imkan olsa da şu istanbulun fethini çekebilsek onu hayranlıkla izleyebilsek
 
selamlar...

filmi beyenmeyenler kenımca filmin çizgiroman uyarlaması olduğunu gözardı ediyorlar ya da çook büyük bekelentiler içinde gidip, film zamanının da bu tür filmlere göre biraz kısa oluşundan dolayı direk olayın içine girmesi sebebiyle hüsrana uğruyorlar!

300 kesinlikle bir "erkek" filmi.
 
300 kesinlikle bir "erkek" filmi.

kesinlikle katılıyorum ve bunun muhabbetini geçen gün yaptık. iğrenç sahneler var diyo kızlar. vahşet iğrenç olabilir ama bu vahşeti en iğrenç şekilde yansıtabilmektir önemli olan ve bunu başardılar ;)

saygılar
 
Vahşet açısından bir erkek filmi olduğuna katılıyorum ama kaslı amcaların varlığı açısından da tam bir "kadın filmi" olduğunu düşünüyorum.. :LOL:

İzlerken kafamı çevirip şöyle bir baktım da salona; tüm kadınların ağızları açıktı bir karış artık bilemem ötesini.. :D
 
savaş sahneleri gerçekten etkileyiciydi. özellikle bir ok sahnesi vardı ki güneş ışınlarını kapatan cinsten.. ama başta ne oldu ne bitti ne ara 300 adam toplandı geçide gitti kahine ne oldu cart curt pek anlayamadım 8O

sonuç ;

izlemeye değer.. 8)
 
bu filmde beğeni insanların savaş merakı ile alakalı bişey sanırım, benm birlikte izlediğim kimse beğenmedi, bu da bi çizgi roman uyarlaması olmasından kaynaklanıyor evet, ama v for vendetta da bir çizgi roman uyarlamasıydı hatırlatırım, yani pek iyi uyarlanmamış gibi geldi bana bu efekt bombası...
 
bu filme aksiyon filmi olarak gitmeniz gerek beğenmek istiyorsanız.ben 2 kere gittim filme , çünkü ben istediğimin karşılığını aldım.nedir o istediğim şey? bu kadar harika efektlerin olması.filme tarihsel gerçekleri yansıtacak mı diye giderseniz pişman olursunuz.

basit bir film diyen arkadaş bizlere mutluluk filmini önermiş.sana diyecek pek bir şeyim yok.o zaman gitmeyeceksin aksiyon filmlerine , bu kadar basit.alakası olmayan filmleri karşılaştırıyorsunuz burada nevrim dönüyor.
 
benim açımdan bi filmi güzel yapan şey sadece efektler değildir
bu yüzden de tatmin olmadığımı belirttim zaten
konunun işlenişi baya bi eksikti bence anlatmak istediğimi anlayanlar vardır
 
hani bir de şey diyolar
filmde batı modern süper güçlü doğu ezik onlar kötü biz kahraman kısımlarını eleştirenler milliyetçilik yapıyolar bilmem ne hede hödö
ben bu kısımlara hiç girmeden filmin tamamen konusunun eksikliğinden dolayı beğenmedim bi de bu kısımlara girersek zaten
filmde 10dkda bir batı sparta kahraman medeni persler barbar lafları tekrarlanıyo anlatıcı abimiz tarafından. tamam anladık sparta kahraman kaç kez söleyeceksin! onları söyleyene kadar başka şeyler anlatsana filmde açıklayıcı olsun biraz daha!
yok efendim çizgi romandan dönüştürülmüş bi filmmiş
çizgi romandan dönüştürüldü diye bu kadar eksik bi konusu mu olmalıydı
bi bakıyosun sahilde savaşıyolar bi bakıyosun uçurumdan aşağıya atıyolar. böle karmakarışık eksiklikler (örnekleri çoğaltılabilir)
 
iyide filmi çeken yönetmenden kaynaklanan bi durum bu. ilginç çekimler yapmayı seven bi yönetmen. bi filmi vardı siyah beyaz çekim yapmıştı. filmin ismini hatırlamıyorum ama hatırladığımda yazarım. ordada konu yok. filmde ordan oraya savruluyorsun. ama o filmde benim çok hoşuma gitmişti ;)

saygılar
 
Yahu bu efekt konusuna baya bir takmış millet.Peki hiç bu efektleri savaş sahnelerini seyirciye daha etkili sunmak için yaptıklarını düşünen yok mu?Birisi de çıkmış gidin "Mutluluk" filmini izleyin demiş.Ne alaka arkadaşım.Bu filmin konusu resmen efsaneleşmiş bir savaşı konu alıyor kan gövdeyi götürecek tabiki de ya ne olacak.Bunun daha görsel olması içinde efektler kullanılıyor.

Bu efekt düşmanı sözde sinema eleştirmenleri böyle bok atarlar ya gel de sinirlenme yahu..
 
kan gövdeyi götürsün bundan hiç rahatsız olmam
kendi adıma tekrar söyliyim efekt düşmanı falan da değilim

ama konunun eksik olması, işlenişi bence çok yetersiz bundan dolayı da sevmediğimi belirttim
 
Hocam yanlış anlama sözüm sana değil.Bazı insanlar var işin içinde efekt olunca hemen bir önyargı oluşuyor kafalarında sözüm onlara.
Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma
 
ben yanlış anlama olduysa diye düzeltmek için yazdım yanlış anlama yokmuş sorun da yok :)
görselliği arttırabilmek için efekt tabiki olsun ama başka şeyler de olsun ;)
 
Geri
Üst