Param Olsa Da Geri Alsam Dedikleriniz.

Zamanında bir RG550'im vardı. Onu özledim.

EHX Big Muff V2 vardı. Rams Head. Ge7 ile birleşince mükemmel sonuç alıyordum.

Bir de geçen sattığım Fender. Onu da asla unutamam.
 
Zamanında bir RG550'im vardı. Onu özledim.

Üniversite zamanı binbir zorlukla, resmen fakir kalarak almıştım (400 dolar taksidi vardı, 420 dolara gelen maaşım, kalan 20 dolar para anca yol parası, simit alsam işe yürüyerek gidicem.. abarttım biraz ailemle yaşıyordum tabi de aile eğitim politikası ve alkole karşı önlem olarak ekonomik desteği kesmişti).. Alırken katlandıklarım mı, yoksa o gitarla sayısız güzel anım mı, aksine satamadım ben de, nikah kıydık aile içinde.. An itibariyle 20 yıllık arkadaşım..

Bu forumda sattım Jackson Fusion gitarım. Aynısını bulsam borç harç alacağım.

Bu Jackson bana mı özel geliyor diyip duruyorum.. Elimde Japon bir Fusion SS var, dot inlayli, beyaz, ama bunu da arkadaşımdan alalı en azından 20 sene oldu, o zamanlar ölücü Zuhal müzik az para önermiş, o paraya sana satayım dedi, iyiki almışım.. DK'ler, JDR94'ler, Performer, Professionel bir yığın Jackson çaldım, bunun verdiği keyiften, klavyesinin rahatlığından satmadım bunu da, sanki SL mübarek.. Aynısının üçgen inlaylisi, üstünde vida gibi desenleri olan mavi-gri tonlarda Fusion Pro modelini SRV'de denemiştim belki 7-8 yıl önce, zaten burada da ilanı vardı, o an param yoktu alamadım, sonra da eşeklik edip gitmeye üşendim, Avrupa yakasındayımda ben.. Şimdi bulsam o eşekliği tekrar etmem..
 
Üniversite zamanı binbir zorlukla, resmen fakir kalarak almıştım (400 dolar taksidi vardı, 420 dolara gelen maaşım, kalan 20 dolar para anca yol parası, simit alsam işe yürüyerek gidicem.. abarttım biraz ailemle yaşıyordum tabi de aile eğitim politikası ve alkole karşı önlem olarak ekonomik desteği kesmişti).. Alırken katlandıklarım mı, yoksa o gitarla sayısız güzel anım mı, aksine satamadım ben de, nikah kıydık aile içinde.. An itibariyle 20 yıllık arkadaşım..



Bu Jackson bana mı özel geliyor diyip duruyorum.. Elimde Japon bir Fusion SS var, dot inlayli, beyaz, ama bunu da arkadaşımdan alalı en azından 20 sene oldu, o zamanlar ölücü Zuhal müzik az para önermiş, o paraya sana satayım dedi, iyiki almışım.. DK'ler, JDR94'ler, Performer, Professionel bir yığın Jackson çaldım, bunun verdiği keyiften, klavyesinin rahatlığından satmadım bunu da, sanki SL mübarek.. Aynısının üçgen inlaylisi, üstünde vida gibi desenleri olan mavi-gri tonlarda Fusion Pro modelini SRV'de denemiştim belki 7-8 yıl önce, zaten burada da ilanı vardı, o an param yoktu alamadım, sonra da gitmeye üşendim.. Şimdi bulsam ben de asla kaçırmam..
Ben kimle takasladığımı hatırlıyorum, bir gün reddedemeyeceği bir teklif sunacağım :) O gitardaki konforu bulamadım başka gitarda.
 
20140227_200018.jpg

Çok pişmanım:(:cry::cry::cry::sorry::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
 
2007 de elektro gitara ilk başladığımda Gibson çakması bir gitar almıştım. İlk turkrock alışverişimdi. Yaş 18 di ozamanlar :) gitar ın adı Gession, les paul imzasının olduğu yerde Let's Play şeklinde imza atılmıştı :) birebir çakma idi, tonlarda güzeldi. Adana'dan sevgili @Cihanyum dan almıştım. O gitarı 1 sene sonra forumdan @umutyegul e sattım :+) o gitarı yeniden almak isterim aslında mezarı boylamadıysa..


Birde gecen yıl Fender Usa Standard Stratocaster 2012 olimpic white gitarımı sattım. Sonra pişman oldum. Ama şimdi o parayı denkleştirdiğimde fender değilde bir gibson denesek fena olmaz :)
 
Extasy benim de çok beğendiğim bir ampli, ancak kullanımı da bir o kadar karışık ; profesyonel işi!..
Vermem derken bende de yok, ama Bogner satan adam mimlidir yahu... Bırak kafasını duvarlara vursun, olsa da vermem anlamında yazdım!..:D
Ertunç @sixfeetunder ne demek istediğimi biliyor...:ROFLMAO: Hep takılırım ben ona bu konuda...:D
Ecstasy' i gerçekten aylarca zaman harcatacak ama ömürlük olduğunu düşünüyorum. Überschall' i yalnızca 5 dakika çalmak bile bana işin ne kadar ciddi olduğunu ispat etmişti :))
 
  • Boss Metal Zone ; İlk pedalımdı sıfır almıştım, Shakti alabilmek için satmıştım. Maneviyatı büyük bende..
  • Ms Shakti Twin ; O sıra fx loopsuz bir amfim olmasına rağmen özlüyorum açıkçası, ihtiyaçtan ve arkadaşıma hediye alabilmek için satmıştım..
  • Mooer Black Secret ; Şuan ki prosesörüme nakit toplamak için satmıştım, bugüne kadar karakterini en çok beğendiğim ilk 3 pedaldan biridir kendileri.
  • MXR Dist+ ; Diğer 3 pedaldan biri. Bunu da kuzenimde ki big muffla takaslamıştım pişman olana kadar Big Muff'ı da takasladık tabi. Hafif germaniumlu, 70s-80s hard rock.

Birde yakında pişman olacağımı sezdiğim, şu an bende olup satışa sunduğum bir kaç ürün var;
  • DiMarzio Tone Zone S; Tonuna bayıldığım manyetik hatta benim Prestige'e direk humbuckerını mı taksam diye bir iki gündür bakınıyorum, bir daha aynısını almaya kalksam (single olanını) mucize olarak bulacağım kesin.
  • SX American Alder; Relic hevesimi aldım fakat baya alıştım, çalım rahatlığını çok arayacağım gibi duruyor, pişman olacağıma emin olduğum gitar.
  • Ekol S66 Havalı Tabanca :D ; Biraz konu dışı kalacak ama yine ihtiyaçtan sattığım ürün. Ardı ardına başarılı atışlar yapınca "Dur biraz daha geri gideyim" dediğimi özleyecek gibiyim :D
Hele bir de bunlar ölü fiyatlara gittiyse bi büyük açılır..
 
Geri
Üst