Kullanıcı Adınız, Seçtiğiniz Resim Ve Kısa Hikayeleri

Lise hazırlık sınıfında aşırı yoğun ingilizceden ve boyun verdiği dezavantaj dolayısı ile arka sıralarda karınca duası gibi yazıları tahtadan okumadan ötürü oluşan bir göz bozukluğu neticesinde kör lakabı lise 1'den itibaren bana yapıştı. Okulda kör lakabından kurtulmak için "Kör değil lan bilind" geri tepkimesinden Blind oluştu :)

İlk başlarda asiliğin verdiği o abuk fikirlerden dolayı birkaç yerde nikim Blind Evil idi. Şeytanlı meytanlı işlerle az uğraşmadık zamanında ;) :D

Daha sonra ufkumu genişleten Death grubuyla tanışmam ve kaynaşmamdan sonra Blind ve Death'in D lerinin birleşmesinden Blindeath türedi. Evet o tek D sessiz :D Şimdi bu satırları yazarken kendimi Tenacious D filmindeki ismin nereden geldiği sahnesi gözümün önüne geldi :D

Avatar fotom ise kendime dövme için fikir ararken karşılaştığım bir çizim. Bir ara üzerinde değişiklik yapıp kendime yaptırırım diye ayırdıklarımdan.

Edit: Nikim fanı olduğum Unutulmuş Diyarlar serisinden Drizzt abimizin kılıcı Icingdeath'e benzediği için de kalıcı olmuş olabilir zamanında...
 
Benimki keşke değiştirebilsem dediğim çeşit bir nick. İlk türkrock üyeliğimin şifresini ve şifreyi yollatacağım mailin de şifresini unutunca yeni profil açmak zorunda kalmıştım. O kadar bozulmuştu ki kafam ben de o esnada elimde olan Jackson Dk-2 "Blue Orange Flames" modelinin ismini verip oldu bittiye getirmiştim... Zamanında msn alırken de istediğim adresler kapıldı diye bunalıp üzerimdeki tişörtte yazanla adres almıştım. Yıllarca magandakursunu@...... kaldı. Yapıyorum arada böyle vurdumduymazlıklar. Profil resmim de şekilli ben işte.
 
Benim nick sebebi satriani.. crush of love ve crushing day adli parcalari senelerdir dinledigim en sevdigim iki parcasidir. Ilk defa bir foruma uye olurken seneler once, altta surekli calan bu iki parcadan oturu aliverdik iste.. Uzun zamandir forumlarda bu nicki kullanma sebebim budur.. avatara gelirsek sempatik geldi :)
 
Kullanıcı adımın ne anlama geldiğini bende bilmiyorum kendi varlığım gibi : ). Kafam iyiyken sallayıp türettiğim bir isim olmalı. Sanırım sevdiğim Charvel guitarstan türetme o an. Severek çaldığım ilk gitarım japon üretimi Charvel'di. Ama bazen düşünürüm Charizard'dan da türetmiş olabilir miyim acaba...
Resimdeki de benim transa geçmiş fedaim, sevimli mi sevimli kedim Matildam.
 
13-14 yaşındaydım, internetle yeni tanışmışım. Hotmail'den de bir e-posta adresi almak istedim. O zamanlar bilgisayar programlamaya (Visual Basic 5.0 zamanları :D ) da fena merak sarmışım :D '85 doğumlu olduğum için ilk programci_85 olarak almak istedim ama alınmıştı, ben de programci_84 olarak aldım. O zamandan beri hemen her forumda programci_84 takma adını kullanıyorum.

Fotoğraftaki de benim :) 7 tellilerimden biriyle, kendi çabamla çektiğim kıytırıktan bir resim işte :)
 
Küçüklüğümden beri Apple hayranlığım vardı. Yeni ne çıkarttıysa, henüz Türkiyede yaygın değilken bile deli gibi takip ediyordum. Mesleğim "IOS Developer" yani; IOS işletim sistemine sahip cihazlara, bazı yazılım dilleri kullanarak uygulamalar yazmak (Fenerbahçe SK, iHürriyet vb.). Vakti zamanında da Windows-Osx sidik yarışından sonra "OSX" tarafında olduğumdan dolayı bulduğum her yere yazıyordum. O zamanlar Osx-tiger işletim sistemi piyasadayken nick'imi hep "osxtiger" diye adlandırıyordum bazı sitelerde. Sonra tiger'ı değiştirmek istedim, sürekli yenisi çıkacağından dolayı :) "Fang" adını ekledim o da, "pençe","katil diş" vs. gibi anlamlara geliyordu. Böyle saçma sapan aptalca "Keşke değiştirebilsem" dediğim unique bir nick'e sahip oldum, allah kahretsin :( (3 eklentisi de 2 kere forumdan atılmam sonucu oluştu eheh.)

Avatarım da çok çok sevdiğim ve, 2010 yılında uzun bir dönem sahne aldığım, glam, hard rock yaptığım gitarım "Charvel" aşkından ve bir zamanlar V kasa, çok sevdiğim bir jackson'a aşık olduğumdan dolayı ortaya karışık bişi yaptım. Ne lüzumsuz şeyler of.
 
nick : seksenlerin efsane dizisi bizimkilerdeki halil pazarlamaya olan hayranlığım. alım satımda şahin olduğum zamanlar beni ticari üye zannedenler bile olmuştu. liseliler bilmez diyor geçiyorum.
resim : the crow filmini izledikten sonra kargalara hayranlık duymaya başlamıştım. sonra besleyip eğitme fırsatı bile yakaladım. hala çok severim. dövmesini taşırım.

ha.jpg
halil-pazarlama_365367.jpg
 
nick : seksenlerin efsane dizisi bizimkilerdeki halil pazarlamaya olan hayranlığım. alım satımda şahin olduğum zamanlar beni ticari üye zannedenler bile olmuştu. liseliler bilmez diyor geçiyorum.
resim : the crow filmini izledikten sonra kargalara hayranlık duymaya başlamıştım. sonra besleyip eğitme fırsatı bile yakaladım. hala çok severim. dövmesini taşırım.

ha.jpg
halil-pazarlama_365367.jpg
biri benim sanırım onlardan çünkü gerçekten alım satımdan dolayı sanıyordum :D bizimkilere göndermeli pro alım satımcı gibi :)
 
@Osxfang3 , hunharca kahkaha attim okurken! :)
@insanatomystic , en merak ettigim kullanici adlarindan biriydi :finger:
@halilpazarlama , abi o resmi ben ordek gagali platipus saniyordum. Kargayi hala goremiyorum. Psikolojik sorunlarim mi var acaba?


Platipus da sevdiğim bir hayvandır. Tazmanya şeytanı izlediğim dönemden beri hayranlık duyarım. Hem gagalı olup hem de yumurtlayıp aynı zamanda memeli olmak çok farklı bir durum.
 
Geri
Üst