Kullanıcı Adınız, Seçtiğiniz Resim Ve Kısa Hikayeleri

Uefa'yı aldığımız dönemden ve Jardel'den sonra takıma bir türlü adam gibi forvet alınmıyordu. En sonunda bi adam buldular. Adı Lukunku =) hatırlayanınız vardır. İlk oynadığı maçta gol attı herif, tamam artık bulduk forveti derken adam sezon boyunca bidaha gol atamamıştı. ''Maboula'' onun adı. Maboula Ali Lukunku.. şimdilerde olsa farklı bir kullanıcı ismi alırdım malum o sıra çocuktuk 10 seneyi geçmiş buradaki üyeliğim.. Ama o günleri anımsatan bir nickname kendileri =)
 
İlk hotmail hesabı açarken ismim ve soyadım olan hakankoca alınmıştı.Bende mesleğim olan Diş hekimliğinin ünvanı dthakankoca yı aldım.Yurtdışı dahil unutmamak adına üye olduğum heryerde sabit kullanıcı adım.Tek isim gerçekten kolay oluyor :)
Resimde en sevdiğim 62 stratım ve ben ....
"62 stratım" derken? o_O Yani gerçek 62 mi, öyleyse, diş çektirmeye geliyorum İzmir'e :cautious:...
 
Çok saçma ancak, kullanıcı adım taaa orta okul son sınıf- liseye başlangıç dönemlerinde kuzenimle birlikte mynet üzerinden satranç oynamak için mynette alınan kullanıcı adım :) Genelde sonda 01 veya 182 oluyor, 01 doğduğum ilin plakası (Adanalıyık :p ), 182 ise doğum tarihimle ilgili :)
Profil resmim bir Ogün Sanlısoy Konseri sonrası, o dönemde Ogün ile birlikte çalan Bijen Rahimi ile çekilmiş bir kare. Bu kareyi kullanmamın sebebi, bu konserden sonra Bijen ile tekrar karşılaştığımızda "Adamım nerelerdesin yahu" şeklindeki sıcak kanlı tavrı ve kendisi ile sosyal medya üzerinden hala görüşebiliyor olmamız, zaten sempatik bir adam olduğu belliydi, o sıcak tavrıyla daha bi hayran etti kendisine beni :)
 
Yıllar önce (2000li yılların başı) Giga.de de gördüğüm bir videodan aldım bu ismi. O günden beri her yerde nick name'im budur. Youtube'dan punchie and pikachu şeklinde aratırsanız ismin asıl sahibini görebilirsiniz. :)

Avatar ise 1980 yapımı Blues Brothers filminden bir sahne. Jake Blues hapishaneden çıkıyor, Elwood Blues da onu almaya gelmiş, kapıya doğru bakmakta.
 
Nothingman tahmin edileceği üzere Pearl Jam'den gelme bir çok yerde de nickim budur. Üye olduğum yerlerde alınmadığını görünce hep şaşırıyorum. Bir tek ekşi sözlükte kaptırdım şimdiye kadar... Profil fotoğrafım da benim gibi belki de bir çok insanı etkilemiş olan Into The Wild filminden geliyor bayılıyorum bu fotoğrafa da. İzlemeyenlere de önerim olsun bu vesileyle.. :)
 
Önceden ozbeksel kullanıcı adımdı. Selçuk Özbek'ten türetmeydi. Avatar da değişiyordu arada bir.
devastator adını yanlışlıkla aldım. :) Meğer eski üye olduğum için değiştirebiliyormuşum. Yıllarca foruma uğramamıştım. Profilimi düzenlerken değişiverdi işte.
Üniversite yıllarında deli gibi Duke Nuk'em 3D oynardım. Orada favori silahım devastatordı. Avatar da Transformers karakterlerinden tank olan Decepticon'un resmidir.

(Edit) bu Transformer ne alaka demeyin. Onun da adı Devastator. (Bkz. 2007 tarihli Transformers filminde Bumble Bee tarafından öldürülen Decepticon)
ben bu avatarı hep ottan yapılmış robot sanıyordum :D
 
Geri
Üst