Moog Minitaur

Merhabalar , bir suredir bas ve gitar icin iyi bir synth pedali ariyordum . Keyboard pedallarina da baktim ve bu arada moog minitaurla karsilastim . Acaba bu pedal gitar ekipmani olarak da kullanilabilir mi diye merak ediyorum.
 
kullanılabileceğini düşünüyorum ama 3. bir eliniz daha varsa :) Bu ekipmanın bütün olayı üzerindeki osilatörler ile performans sırasında sesi atmosferik hale getirmek. Ayn anda çalarken bunu yapamassınız.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Tesekkurler , peki sawtooth tarzi soundlar alabilmek icin keyboard kullanmaktan baska cozum yolu var mi ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
boss syb-5 , synth wah ve micro synthleri denedim . Hepsinde bir yapaylik hissi oluyor . Tabi bu ses bastan cikiyor bir klavye gibi olmasina imkan yok yine electro harmonix bossa veya digiteche gore cok daha yakindi istedigim sounda
 
filtresini gayet kullanırsınız. bende benzer bir şekilde moog slim phatty kullandım. bass gitarı moog filtresinden geçirince iş değişiyor.

daha kolay kullanımlı pedal digitech synth wah. onu da kullandım. gerçekten çok başarılı fakat kıymeti pek anlaşılamamış bir pedaldır. size moog a göre daha fazla esneklik sağlayabilir. öncesinde bir kompresör kullanmak iyi olabiliyor.

boss syb5 pek beğenmedim. syb3 zaman ayırırsanız syb5ten daha güzel.

ehx micro synthesizer. bence cihaz budur. şu anda tek kullandığım pedalım. 1 oktav üst, 1 oktav alt, kare dalga ekleyebiliyor ve moog benzeri bir filtre içeriyor ayrıca filter sweep yapabiliyor (3. el yerine geçer filte hafif açılıp kapanır :D ) kesinlikle şart.

bunlar dışında ambient synth dokusu tarzı sesler istiyorsanız boss ps3 çok çok güzeldir.
 
Geri
Üst