Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

vizyona daha yeni girdi ve büyük beklentiyle gitmiş bulundum.mehmet ali erbil'in oynaması beni baya gazlamıştı ama nafile.filmin ticari kaygıyla yapılmış olmasının ezikliğinden başka bir şey yok.ne senaryo var , ne diyaloglar yerli yerinde , espri desen o da yok.

izlerken zencefil birini gördüm , küçük bir spazm geçirdikten sonra pascal nouma olduğunu anladım.adam sadece küfür ediyor.küfür etsin diye koymuşlar.ne rol yapabiliyor ne bir şey.

deniz seki de ayrı bomba.bomba gibi hakkaten.baya kilo almış.rol yeteneği sıfır.filme sıçmış kusura bakmayın.

mehmet ali erbil için gitmiştim , en azından onun filmleri güzel olur diyerekten ama ondan da iyi bir performans alamadım.adamın suçu yok ama , ne yapılacaksa onu yapıyor.

gişe rekorları mı ne kırıyormuş film.bizim halkımız böyle işte.seneye dünyayı kurtaran adamın torunu yaparlarsa şaşırmam , hatta ben de oynayacam.
 
Ben sadece ailece pazarı geçirmek için gittim. Bİr beklentim yoktu. Birşey de çıkmadı. Eski "Flash Gordon" havalı bir film. Sadece birkaç bayan robot ve Deniz Seki iyi görüntüler verdiler, oyunculuktan bahsetmiyorum tabi; zayıf. Komedi filmi açısından bakılınca da zayıf. Nasılsa Türk gelenek ve eski komedi Türk filmleri esprilerini uzayda yapınca komik olacak diye mi düşünmüşler nedir... ;) :cry:
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
o zamnın bütcesiyle çekilmiş iyi filimde oyuncak ayı yumrukluyolar ya...türk sinemasının yüz karası bence o film,dünyayı kurtaran adamın oğluna da gitmem hayatta...israf günahtır...
 
zaten bölye bir projenin gerçekleşmesi de ayrı bir saçmalık..bi kere de bırakın olduğu gibi kalsın..illa tutulan ve ölen bir şeyi bir daha canlandırcaklar..canlanlandırmak kemikleri sızlatmaktan başka bir şey olmuyor ne yazıkki..
şekil A : hababam sınıfı
şekil B : dünyayı kurtaran adam
şekil C : ? (ne olacak merak içerisindeyim)
 
gorkyeah demiş ki:
zaten bölye bir projenin gerçekleşmesi de ayrı bir saçmalık..bi kere de bırakın olduğu gibi kalsın..illa tutulan ve ölen bir şeyi bir daha canlandırcaklar..canlanlandırmak kemikleri sızlatmaktan başka bir şey olmuyor ne yazıkki..
şekil A : hababam sınıfı
şekil B : dünyayı kurtaran adam
şekil C : ? (ne olacak merak içerisindeyim)

hababam sınıfı guzel oldu bence
 
Kardeşim filme gitmiş gittiğine bin pişman olmuş, Mehmet Ali Erbil'nin oynadığı filimler sıkmaya başladı sinamada oynamasın esprileri hep aynı, nasıl bir filim olduğunu tahmin edebiliyorsun.
 
Filmi sinemada izlemek sadece maddi kayıp olacaktır tahminimce. Bikere gidilmemesini gerektiren en büyük etken saçma sapan filmlerin başrolü mehmet ali erbil. Aslında iyi bi oyuncu olmasına rağmen neden böyle osuruktan filmler yapar anlamak güç tek beğendiğim filmi hemşo'dur kendisinin. Filmin kadrosu da şahane deniz seki pascal nouma falan gayet gereksiz isimler. benim en büyük umudum cüneyt arkın a odaklı bi filmdi de gora kopyası rezalet bi film çıkmış.
 
ruhastasi demiş ki:
2007 yılı için mehmet ali erbilsiz filmler diliyorum...

sonuna kadar katılıyorum..
artık filmlerde yeni karakterler değil paso "mehmet ali erbil" görüyoruz...
yapımcılar satsın diye, iyi ve kaliteli oyuncular yerine; gündemden düşmeyen ne idüğü belirsiz tipleri oynatmaya da devam etmesinler (bkz. Pascal Nouma- Deniz Seki- Petek Dinçöz- vs.vs.)
yeter artık, kaliteli yapımları görünce hiç mi utanmıyorsunuz yaptığınız yüzeysel filmlerden??
 
Geri
Üst