Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

Hiç beğenmedim.Param boşa gitti ona üzüldüm,değer denilecek bir film değil.Abartılar zaten güzel olmaz.Gorayla aynı denilcek sahneler falan.Sadece Cüneyt Arkın'a acıdım yılların adamı rezil olmuş orada.
 
ya giden veya gidecek olan arkadaşlara söylüyorum "para sokaktan toplanmıyor,rezil etmeyin paranızı.." =) ben gitmedim mesela çünkü bu tarz filmler (hele bir de mehmet ali erbil oynuyorsa bu filmlerin içinde) baştan bellidir yavan olduğu..ucuz,belden aşağı espriler vs.den oluşurlar.basit bir mizah anlayışına sahip olmayanlar ve bk gibi parası olmayanlar için konuşuyorum elbette..
 
bok gibi param olsada bu filme gitmem.tam bir zaman kaybı.bu filme harcana parayla üç tane genç yönetmen kazanabilirdik.ülkemizin paraları böyle filmlere heba oluyor.bireysel çıkarlar için sadece para kazanmak için bu tür filmler çekmek ve bu filmlere gitmek tam bir aptallıktır.
ordan pascal nouma çıksın,diğer yerden deniz seki çıksın,mehmet ali erbil in saçma esprileriyle bezeyin hooopp para kazanalım.hiç sinema bilmisi olmayan adam bile yapar bu işi.devlet bu tür filmleri yasaklamalı!!!!!!!!
 
ruhastasi demiş ki:
2007 yılı için mehmet ali erbilsiz filmler diliyorum...



:LOL: :LOL: bingo :idea: sırf dünyayı kurtaran adam geyiğinden dolayı gittim, bad lik açısından orjinalinden hiç bi farkı yok + artık Cem yılmaz esprilerinin rahat bırakılması şiddetle tavsiye olunur..Gora formatı 2. sınıf tv reklamlarına kadar düştü :oops: ee bu filme gitmekle yine yeşilçama durduk yerde vakfi hizmet yapmış oldum öteye gidemedi :twisted:
 
"dünyayı kurtaran adam" filmi geyet ciddi olarak çekilmiş ve sonucu iğrenç olduğu için komik olmuş bir film.yani film güzel bi bilim kurgu filmi olayım derken komedi filmi olmuş."dünyayı kurtaran adamın oğlu"ise komik olma kaygısıyla çekilmiş ve kötü bi komedi filmi olmaktan öteyede gidememiş.ayrıca mehmet ali erbil'in oyunculuğunda iğrenç(herzamanki gibi).
 
zaten hababam sınıfını para için devam ettirerek iğrençleştirdiler birde dünyayı kurtaran adam gibi kült bir filmide devam çekelim diyip rezil ettiler. ne diim allah akıl fikir versin yapımcılara :?
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst