Istanbul'dan Müzisyen - Süpriz - Hayır Içerir

Selamlar herkese,

Çok enteresan bir başlık olacak, sonradan belirtmedin bu ne ya falan demeyin :)

Mart'ta kız arkadaşımın doğum günü, geçen sene İstanbul'da olmadığım için o tarihlerde hiç birşey yapamamıştım. Lakin bu sene şimdiden birşeyler yapmak için kafa yormaya başladım ve aklıma birşey geldi. Özet olarak durum şu, doğum gününde bir mekanda ona özel ufak bir konser vermek istiyorum, izleyenler arkadaşlarımız olacak hep. Yani çok bir kalabalıkta olmayacak ama 3 5 kişi de değil. EEEEE aman bize ne diyorsunuzdur.

Burayla alakalı olan şey şu, sadece doğum gününe özel bir grup kurmak istesem buradan ses çıkar mı acaba? Ben gitar çalarım, bir arkadaşım var o da klavye çalar. Ama davul, bass ve bir tane daha gitar çalabilecek arkadaşlara ihtiyacım var. Vokal kim olacak derseniz, sesim hoş değil ama rezil de değil. Benim söylemem daha anlamlı olur diye düşündüm.

Var mıdır davul, bass ve bir gitar daha çalabilecek +21 yaşında arkadaş? Kız arkadaşımla anlam yüklediğimiz şarkılardan 8 10 tane çalsak? Tüm stüdyo masrafları, stüdyo sonrası yemek falan olur herşey benden. Böyle bir ricanın bir parçası olmak isteyen arkadaşlar ulaşabilirlerse çok sevinirim. Sahne tecrübesi olan arkadaşlar var ise onları ekstradan daha fazla isteyebilirim daha rahat olmaları açısından. Ve sizce bu tarz bir etkinliği nerede yapabilirim? Çok büyük olmayan, 20 - 30 kişinin sığabileceği ve o gece kapatabileceğim bir mekan biliyor musunuz? Sahneye de uygun olması lazım sanıyorum.

Ben İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta oturmaktayım ve parçalar genel olarak alternatif tarzda birşeyler olacak (Coldplay, MVÖ gibi gibi.)

Her türlü fikre öneri ve yardıma açığım :)
Görüşmek üzere.
 
Son düzenleme:
Güzel fikir (y)
Çalmak istediğiniz parçaları, hangi tarafta oturduğunuzu vs. belirtirseniz illa ki yardımcı olacak birileri çıkar diye düşünüyorum.
Şimdiden bol şanslar ve iyi eğlenceler. :)
 
Geri
Üst