Gece

Amatör gruplar forumuna baktım tekrar yanlışlıkla bir forum açmamak için, ama gördüğüm kadarıyla bu ilk olacak. Bildiğim kadarıyla yakın bir dönemde çarşamba akşamları Limon'da çıkan ankaralı bu grup hakkında bilgi edinmek ve bilmeyenlere de tanıtmak isterim... Birçok genç grup gibi öncelikle cover'lara dayalı bir programları vardı.. Ve benim şahsi görüşüm, gayet de başarılıydılar... Kendilerine ait de birkaç besteleri de var sanırım.. Evet öncelikle grup elemanları ve tanıyanlar, bilenler.. Buyrun... :)
 
Gece grubu
vokal+gitar: Can
gitar:ejder
bas gitar:gökçe
davul: eren ....... den oluşuyor arkadaşlar.Her çarşamba limon'da çalıyolar gidin görün tavsiye ederim.Artık kendi bestelerine ağırlık vermiş durumdalar ve çok başarılı besteleri var.TAbi başarılı göreceli bir kavram o yüzden gidin görün diyorum. Bu arada davulcu eren aynı zamanda bizim grup Fungu'nun da davulcusu oluyor bu da bir ek bilgi olarak... Gece grubunu ailecek severek dinliyoruz:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
valla pek buraya takılmıyolar galba sertercim. onlarda olsa ne güzel her yeni şeylerinden haberimiz olurdu değil mi?
 
Bu mesajın içeriği forum yöneticisi tarafından silinmiştir. Lütfen forum kurallarını okuyunuz, yazım kurallarına uyunuz.
 
Davulcuları Eren ve vokalistleri Can çok temiz,çok iyi ve çok yetenekli insanlardır.Diğer arkadaşlar kötü diye demiyorum eminim onlarda çok iyidir sadece çok iyi tanımadığım için birşey söylemedim :LOL:

Başarılarınızın devamını diliyoruz Çakırkeyif olarak
P.S:Erencim geçmiş olsun!!
 
ya çok aptallık ettim, cevap yaz yerine yeni başlıka girmişim.

neyse tekrar yaziim. Başlığı görünce çok şaşırdım, biizm grupta genelde internetle pek uğraşan olmuyor ben arasıra giriyorum girdiğim zaman da arasıra bu siteye uğrayabiliyorum. BU yüzden burda bizim başlığımıız açan KIRMIZI arkadışama teşekkür ediyorum.

Zeynep sağolsun genel söylenebilecek herşeyi söylemiş ama ben de bir tanıtiiim. Vokalde Can, gitarda Ejder, davulda Eren va basta bendeniz Gökçe'den oluşuyor Gece grubu. Asıl amaç beste yapmak olmasına karşın barda cover ağırlıklı çalıyoruz. Gene de her program 5-6 bestemize yer vermekteyiz.
Çarşamba akşamları saat 22:00 de Limon Barda sahneye çıkıyoruz. tarzımızı ve çaldığımız şarkıları merak edenleir bekleriz.
Ayrıca mesaj yazan herkese teşekkür.
 
ben teşekkür ederim :oops: genelde akşamları fazla dışarı çıkmayan bir kişiyimdir ama bu durumu değiştiren, benim için güzel ve özel iki gruptan birisiniz.. Uzun zamandır çarşambaları sizi dinlemeye gelemediğim için, burdan ulaşmanın hem benim için, hem de daha sizi dinlememiş olanlar için iyi bir fırsat olduğunu düşündüm. Bir programınız esnasında bunu daha önce sormuştum ama demo vs. ile ilgili bilgilere artık buradan ulaşabiliriz değil mi? Neyse şimdiden fazla üstünüze gelmeyelim :D
Saygılar, başarılar...

BİR KEZ DAHA GÖRÜRSEM EÐER
KALBİM SANKİ DURACAK GİBİİ,
SESİNİ BİR KEZ DUYSAM YETER
DÜNYALAR BENİM OLACAK GİBİİİİİ!!!!
GGGİİİİBBBBBBBBİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!
(çok atmadım umarım :? )
 
Sözleri Anlayıp buraya yazman gerçekten sevdiğini gösteriyor, çok teşekkür ederim(z). demoyu ya bilmiyorum ki burda nasıl oluyo işler, bize biraz süre verin bunlar için , daha cevap yaz yerina yeni başlık açmaya çalışan bir insanım yani , bi keşfetmem lazım siteyi, yalnnız programa geldiğin bir gün önceden söylersen sana demoyu verebilirim.
 
Kırmızı(ismini bilmiyorum özür) o şarkı benim favori şarkılarımdan biri ve özellikle de o nakarat kısmı benim iiçin çok şey hatırlatıyo hissiyatlı şarkılar grubu geceyi kutluyorum tekrar burdan:) Ama gerçekten çok içten yazılmış süper bas ve gitar melodilerine sahip şarkıları var ve tabi davul partisyonlarını da unutmamak gerek:p
 
NancySpungen demiş ki:
Haa bi de dün akşam birinci yarının sonunda bir davul ve bas atışması ve sonrasında eren'in bir davul solosu oldu ki süperdi tebrik ediyorum tekrar.
Yaa öyle şeyler hep de ben evde çıtır çerez falan yerken olur... :evil: O şarkı bana da çok şey hatırlatıyor ve bende hoş hissiyatlara sebebiyet veriyor. Üstüne bi de "sarışın" gelirse içmeden de sarhoş olurum :D Benim adım Demir bu arada..

Pika, demo konusunda da demek istediğim, "çıktı... çıkıyor... oo bitti bile... ( :p ) falan gibi haberlerden uzak kalmamamız için burayı kullanırsınız değil mi?" idi. :D neyse sorun yok. Gerekirse yardımcı olmaya da çalışırız.. :D
 
yani demo çıktı mı çıkmadı mı derken anlamadım, şu anda bir demo var zaten kaydettiğimiz bazı şarkılardan oluşan, ama onu hiç böyle satma veya bir yerde yayınlamayı düşünmedik .
 
Gece'yi 3 yıldır tanıyorum. Ankara'da kendini bozmadan, istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam eden az gruptan biridir sanırım. ağır ve emin adımlarla ilerliyorlar ;) umarım böyle devam eder.

GECE'nin basçısı Gökçe çok tatlı ve süper iyi niyetli bir insandır, ayrıca sınıf arkadaşımdır kendisi. ( Gökçecim, alacağın yeni bas için biz sınıfça aramızda para toplamaya karar verdik, e bi bira ısmarlarsın artık;) Gitarist Ejder de tanıdığım kadarıyla çok tatlı ve mütevazi bir insan. bana gitar almak için bütün gün yorulmadan bizimle dolaşmıştı. tekrar teşekkür ederim burdan kendisine!

bence Gece'yi güzel günler bekliyor. Çarşambaları limon'a uğramanızı tavsiye ederim. Gün gelir büyük konserlere çıktıklarında "oğlum, ben bunları limon'da dinlerdim" dersiniz;)
 
martın başından itibaren Gece grubu Limonda pazartesileri çıkacak. ayrıntıları daha sonra duyurmaya çalışırım. bilenler de bilmeyenlere söylerse sevinirim:)
 
Geri
Üst