Gece

NiGrA'ya : şu anda başka bir yerde çıkacak gibi gözükmüyoruz, ama başka bir yerde konser olursa burdan duyururuz.

jelly'e: bizde sizleri severiz:)

zeynep'e: yani biliyosun zaten herşeyi. teşekkür.
 
slm herkeze.uzun suredır sadece yazılanları okudum bızım hakkımızda ve cok keyıflıydı.butun guzel dusuncelerınız ıcın tesekkurler arkadaslar.
 
herkese merhaba,
her salı olduğu gibi bu salı da (21 eylül olmalı kendisi) manhattan barda sahneye çıkıyoruz. hepinizi bekliyoruz. giriş ücretsiz. saat 00:20.
 
beyler süperdiniz yine... ama o ne kalabalıktı yarabbim? neyse bu kadarını ve daha da fazlasını hakediyorsunuz sonuçta... ;) tam yol devam...
 
bugün pazartesi. o zaman yarın salı. bu denklemi takip edersek eğer Gece grubu yarın gece manhattan barda sahne almaktadır. giriş ücretsiz olup başlama saati 00:20'dir. hepinizi bekliyoruzzz..
 
beyler yine süperdi :) :) sakın gelme yi ilk defa dinledim sizden ve çok beğendim...gerçekten çok başarılı olmuş :) harikasınız başarılarınızın devamını diliyorum caanı gönülden...
 
ahh ahhhhh son sayfalardasınız yahuu..ne bu kalabalık izdiham..ama harika harikaa bu salı tekrar görüşmek üzereee..
 
Selam herkese...

Bu grubun -varsa- demosuna nereden ulaşabileceğimizi merak ediyorum... Bir şarkınız, nerede olduğunu bile hatırlayamadığım bir şekilde kulağıma geldi; eleştirilerinde fazlaca olumlu olduğunu görünce meraklanmaya başladım... Gece'yi en yakın ne zaman / nerede canlı görme şansımız var?

Uff amma bıdı bıdı yaptım ya... Demo (veya kaydı olan herhangi bir şey) + En yakın Konser tarihi hakkında bilgi istemeye çalıştım onca cümle... :p
 
entity 5'e: demo var(şu anda elimde olmasa d avar yani:). demoyu verebiliriz sana. artı her salı manhattan da çıkıyoruz. ama bu hafta çıkamayacağız gene. yani 16 kasım da çıkamıyoruz manhattanda.
cyberknight'a: biziz olayı varmış cidden, ama olmadı sonradan. şu aralar gözükmüyor yani.
 
Geri
Üst