Gece

sağol gökçe...biliyorum uzun süreden beri gelemiyoruz ama malum dersler sınavlar falan...ama bu hafta bir aksilik çıkmazza eğer ordayız görüşmek üzere...kendine iyi bak :)
 
Yaprak başta olmak üzere bizi takip eden diğer arkadaşlar: Haftaya Manhattan programına gelmeden önce burayı takip ederseniz seviniriz, bizim elimizde olmayan nedenlerden ötürü, küçük bir ihtimal olsa da, çıkamayabiliriz. Buradan haber vereceğim.
 
Ayrıca Gece grubu şu anda kayıtta olmakla beraber, yakın zamanda bu kayıdın tamamlanmasını beklemekteyiz. Studyo On Air'da hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz ve umarız ki kayıt çok güzel bir biçimde yakın gelecekte tamamlanacaktır. Gelişmeleri buradan vermeye devam edeceğim.
 
25 Ocak Salı gecesi, yani bu gece, Gece grubu olarak her salı olduğu gibi gene Manhattan Barda sahne almaktayız. program başlama saati 00:20. Giriş herzamanki gibi ücretsiz. Herkesi bekliyoruz.
 
methini duyuyodukta bu kadarını tahmin edemiyoduk,gerçekten çok eğlendim-dik.2.yarıyı dinleme şansımız olmasada-daha önce verilen sözlerden kaynaklı-ilk yarı bile bunları söylemeye yeter+değer:çok iyisiniz.bundan sonra salıya dair verilecek sözler geceye bağlı,yeni bir grup fan daha edindiniz;izleyişe geçtik.
başarılar!
 
sinawlari bitirdikten sonraki ilk disari cikmamda Manhattan'a ugradik..baya bi yorgun olmama ragmen izledim Gece'yi..cok hos buldum..guzel sahne, guzel coverlar..kendi parcalarinizi da daha iyi, anlasilir bir sekilde dinlemek isterim..ortamda biraz karambole geldi pek kulak veremedim..

basarilarinizin devamini dilerim..
 
Yaprak desteklerin için teşekkür ediyoruz. gul_gulme dediklerin cidden bizi çok mutlu etti, sevdirebildiysek ne mutlu bize. ikinci yarıda kalabilseydiniz keşke, neyse artık başka haftalara.
 
tolgacığım ya sooundum iyiyse ne mutlu bana. manhattan'ı benden daha iyibiliyorsun sonuçta, sistemden falan gelmiyor o yüzden bayağı bir sound kaybı oluyor. arkamdaki sound iyiyken 3 mt öteye çok farklı bir sound gidiyo. ama sen beğendiysen güzel, mutlu oldum. teşekkür.
 
thermodynamiclife: şu anda kayıttayız, elimizde birkaç şarkımızın daha kayıdı var, toptan bitirince istersen verebiliriz. düşüncelerin için teşekkürler.
p.s: RUJ'u elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum, uğur arkadaşım. bizde sizin başarılarınızın devamını dileriz.
 
arkdaşlar ayrıca Gece grubu haftaya Salı Manhattan Bar'da sahne alamayacaktır. ondan sonraki hafta ve onu izleyen haftalar yeni coverlarla karşınızda olacağız.
 
Geri
Üst