Gece

90'LAR GECESİ

YOLCU BAR-Kızılay Ank
20:00'dan itibaren
Klipler, konserler....
6 ytl (ilk içki dahil)

canlı canlı:
JOKER
Kulak pası silecek!

Grubunuza başarılar.
 
bir kez daha görürsem eğer kalbim sanki duracak gibi
sesini bir kez duysam yeter,dünyalar benim olur gibi...
ben bunu ilk dinleğimde aşıktım,nası hoşuma gitmişti bu şarkı..hala mırıldanırım ama ankarada yaşamıyorum artık,dinleyemiyorum da bu yüzden,eğer kendi sayfanız varsa(ki mp3 ünü indireyim)çok sevinicem..bide siz çok tatlı ve gaz bi biçimde "today" ve "sarışın" söylerdiniz ben çok severdim sizi:)şu an neler yapıyosunuz,nerede çalıyosunuz bilmiyorum ama yolunuz açık olsun,başarılar,seviyorum sizi:)
 
ChileqliPuding dileklerin için teşekkürler. sanırım bizi taa Limon'dan takip ediyormuşsun... today ı sanıırm orada çalmıştık sadece. biz şu anda Ankara da Manhattan'da programlarımıza devam ediyoruz Salı geceleri. ve maalesef o şarkının kaydı olmasına rağmen, bir sayfamız yok.
 
22 Şubat Salı gecesi Gece grubu Manhattan' da normal programını yapmaktadır. hepinizi bekliyoruz.
Bunun dışında 23 Şubat Çarşamba ise gene Manhattan'da, Tsunamizede Çocuklar için düzenlenecek gecede Gece grubu 5 adet parçasıyla sahne alacaktır. Gecenin bütün gelirleri Unicef aracılığıyla Tsunamizede çocuklara gidecektir. herkesin katılımı bu açıdan önemli. bu geceye de bekleniyorsunuz. programlarda herhangi bir aksilik yaşanırsa buradan belirtirim gene.
 
hım..demek albümünüz olana kadar(ki niyetiniz var mı bilmiyorum:)dinleme şansım yok şarkınızı..evet baya eski zamandan beri(limon)bilirim sizi,hoşuma giderdi hatta salı akşamları bi uğrar dinler evime ööle giderdim..demek manhatton ha?süpper olmuş!izmire de bekleriz,gelsenize:)izmir de yeni bşiler dinlemiş olur hem ne güsel:)
 
şu aralar İzmir'e gelmemiz zor gibi, ama belli olmaz belki bir gün...
BU arada 23 şubat Manhattan da Tsunamizedeler için düzenlenecek konserin giriş ücreti 15 milyon liradır. Gecede bizle beraber soul ve funk tarzlarında iki tane çok iyi grup ta yer alacaktır.(unit ve soul project). gecenin gelirleri Unicef aracılığıyla deprem bölgesine ulaştırılacaktır. katılımınızı bekliyoruz. Onun dışında bugün 22 şubat salı gecesi normal programımıza MAnhattanda çıkmaktayız. eğlence için hepinizi bekliyoruz.
 
pika demiş ki:
biraz geç oldu ama, 4 saat sonra MAnhattan'da sahnedeyiz. herkesi bekleriz.
herkes derdi gece iyi grup, mutlaka izle diye.. manhattan`da ciktiklari gun hep cok sakat gelmisti bana.. ama 2 mart`ta manhattan`da dinledim.. gercekten iyilermis.. tebrik ediyorum.. bu arada grubunuzu Kargo da begendi.. 8)
 
Geri
Üst