Dandadadan

"Sen Bana Birini Android" isimli albümleriyle müzik piyasasında yerini alan Dandadadan, gerek grubun ve albümün ismiyle, gerekse bass gitar, saksafon, bateri ve klavyeden oluşan kadrosuyla oldukça dikkat çekici. Türkiye'nin en iyi alternatif gruplarından biri olduğunu düşündüğüm bu grup hakkında forum ahalisinin fikirleri nelerdir?
 
eski 'Tamburada' elemanlarının yaptığı bir proje.. zart diye albüm çıkarabilmelerinede şaşmadım değil aslında..

yinede destek köstek bizden.
 
benim çok merak ettiğim bir gruptu.solistinden ve bassistinden arkadaşım çok bahsetmişti.bi cazz festivalinde görmüş, anlata anlata bitirememişti. Rock'n Coke'ta dinleme ve izleme şansına sahip oldum. ve çok beğendim. bu kadarını beklemiyordum açıkçası.
 
sen bana birini andorid gerçekten kendini tekrar etmeyen leziz bir albüm olmuş..ilk şarkıdan yoğurtçubası cıkmazına kadar hos bir bütünlük hissi veriyor dinleyiciye...gerçekten kaliteli bir albüm..kaliteli bir topluluk..burdan kara arabalar tüm dandadadan takipçilerine gelsin ;)
 
geçen haftalarda makinaya çıkmışlardı orda çok dikkatimi çektiler ve albümlerini edindim.. çok sağlam bir müzikalitesine sahip bir grup.. ayrıyetten youtubeden de demo canlı kaıtlarıda mevcut.. kaliteli müzik.. kaliteli albüm.. tebrik ederim dandadadan'ı...
 
morvedelisi demiş ki:
eski 'Tamburada' elemanlarının yaptığı bir proje.. zart diye albüm çıkarabilmelerinede şaşmadım değil aslında..

yinede destek köstek bizden.

tamburada nın anadolu üni. amatör caz müzisyenleri festivalinde çıktıklarını öğrendim

o festivalin kapısından sağlam olmayan grubu almazlar. bir iki şarkılarına denk geldiğim kadarıyla iyi iş çıkarmışlar.üflemeli vokal birlikteliğini hep sevmişimdir
 
Geri
Üst