Ht1' E Ton Kazandırmak Için Öneriniz Ne Olur?

Bence HT1 çok güzel bir amfi. HT5 daha güzel ama HT1 de muhteşem ve çok fazla yere çekilebiliyor, yüksek gain, heavy metal, düşük gain, blues, blues rock, pop her yere geliyor.

Gitarınızı, çalımınızı, tuşenizi ve amfiyi iyi tanımak onlarla daha çok haşır neşir olmak lazım. Driveları zaten çok güzel, bunun için herhangi bir eq veya pedala gerek de yok. En fazla, delay, wah gibi efektler istiyorsanız onlar olabilir.

Ben de kombo HT1 kullanıyorum hoparlöründen de çok memnunum. 8'' hoparlör ve 1 watt amfi için fazlasıyla başarılı.

Eğer amfide, ISF'de bir sorun varsa belki memnuniyetsizliğiniz ondan kaynaklıdır, bir bakıma vermekte fayda var.
 
Blackstarın kendi forumunu araştırınca meselenin aslı ortaya çıktı. @hackeiommi dediği gibi hoparlörden kaynaklı tizlerde sıkıntı oluşuyor. Özellikle celestion super 8 ile değişim yapanlar çok memnun olduklarını yazmışlar. Zaten dist arayışım bitti bu yüzden.
 
Joyo 6 bandlı eq pedalı ile bir miktar tizleri daha baskın hale getirebildim. Nedendir anlamadım Boss GE-7' de amfi garip bir tepki vermişti. Joyo' da bu olmadı.
 
Celestion 8 hoparlörler sonrası tizler on numara oldu. Hatta tiz bile oldu. Aynı uygulamayı MG15CDX' e de yaptık. MG kendine geldi. Küçük amfisinde değişiklik yapmak isteyen arkadaşlara öneririm.
 
Aslında distribütörde var ama satamadı bir türlü, bizde mydükkandan güncelleyebilir misiniz diye rica ettik. Onlarda tedarik ettiler. Yurtdışı ile uğraşmaya değmeyecek bir fiyata alabildim.
 
Geri
Üst