Baslangic Icin Bass Amfi Tavsiyesi

Merhaba,
Gitardan bass gitara gecmeye karar verdim,
Baslangic icin nasil bir amfi tavsiye edersiniz?
Lambali yada transistorlu arti ve eksileri,
Tarz olarak blues rock belki ufak sahne isleri olursa pop falan da calabilirim,butce olarak 1000tl ye kadar cikabilirim.
Tecrubeli arkadaslar yardimlarini esirgemesinler bu arada swing g1 active 4 ile ilgili kullananlar bilenler yorum yazarsa sevinirim.
 
Öncelikle bir hayırlı olsun diyeyim. Bas gitar ve elektro gitar amfileri arasında epey bir fark var. Lambalı amfi kısmına şu an girmenizi pek tavsiye etmem çünkü lambalı bas gitar amfileri epeyce bir şekilde hem can hem cep yakar şekilde şu anda. 1000tl bütçe var ise hem ev hem sahnede iş görmesi açısından benim direkt olarak tavsiyem ikinci el bir TC Electronic BG250 ailesinden bir amfi olur. Söylediğiniz bütün tarzlara güzelce uyum sağlayacak bir amfidir, hem de ayrı ayrı kafa/kabin taşımak derdinden kurtarır sizi.
Swing G1 Active 4 konusunda malesef yardımcı olamayacağım çünkü daha önce hiç kullanmadım. Sağdan soldan duyma bilgi ile de hatalı yönlendirme yapmak istemem açıkcası.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Soylediginiz modeli inceleyecegim,8-10-12-15 inch hangi hoparloru tercih etmeliyiz,ucuz olanlarda 8inch lik hoparlorler mevcut ama ton olarak cok mu ciliz kalir bilemiyorum gitardaki gibi bu isin standardi 12 inch dir diyebilecegimiz hangisidir?
 
Geri
Üst