Çok Acil Yardım Pedal Elektroniği Ile Ilgili.

Arkadaşlar merhaba bir pedalımda şöyle bi sorun çıktı çok ilginç bi şekilde, pedal kapalı iken sinyal geçmiyor yani ses alamıyorum amfiden, pedalı açtığım zaman normal çalışıyor ama. Acaba sorun nedir anlayan var mı?
 
Öncelikle, adaptörle çalıştırıyorsanız bir de pille deneyin, sorun büyük ihtimalle switch te ama bir ihtimal böyle bir sıkıntı da olabilir. Bu arada pedalınız nedir?
 
Forum olayının mantığını hiç anlamamışsınız.
Çok acil diye başlık açıp sorun çözülünce (Muhtemelen de özel mesajlaşıp) sonrada hallettim silinilenebilir ne demek?
Bir sorun olup buna cözüm için başlık açmanın mantığı aman işim görülsün demek değil. Benzer durumla karşılaşacak insanlara da yardımcı olmak.
Sana göre işin görüldü silinebilir. Çok acil başlığını da ayrı bir saçmalık. Wembley'deki Konserin vardı onu mu kaçırdın. Nesi acil mesela ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Pardon da ben burada boşuna burada insanları yormak istemediğim için halloldu silinebiliri ekledim. Foruma 3-4 gün oldu girmeye başlayalı ve başlığın nasıl düzeltilebileceğini ya da nasıl kaldırıldığını bilmemekteyim henüz. Ve dediğim gibi gecenin 3 ünde aklıma gelen şey ertesi gün foruma girdiğimde insanların bunun için boşu boşuna uğraşmış olmasını önlemekti bu kadar basit ki özelden mesajlaşılarak falan da halledilmedi durum, kurcalarken sorunun sebebiyetini anladım ve halloldu bu kadar basit olay.
Evet bu akşam ve yarın kayıtta kullanılacak alet olduğundan garantiye vs verip kaybedecek zamanımın olmaması durumundan çok acil. Acil kavramları kişiye göre değişebilir. Ki bu benim bulunduğum iş içersinde aldığım sorumluluğu önemsemem ile alakalı. Olayın abbey road da olacak olması veya olmaması ile ilgili değil benden başka insanları da etkileyecek olmasıyla ilgili bu sorumluluk. Bundan dolayı da benim için çok acil bi durum.
Çalışmama sebebi ise aletin içinde kartın üstünde switch tarzı ayrı bir parça var o yerine tam oturmamış modunu değiştirdiğim esnada. Bu da gerçekten saçma bir durum ve kalkıp böyle bi durumu gecenin 3 ünde açıklayacak halde olmadığımdan ve insanları boşu boşuna uğraştırmak istemediğim için oraya hallettim silinebilir yazdım. ki bu karşılaşılacak mühim bir sorun değil basit saçma bir şey ve tamamen kendi hatamdan kaynaklı. Sorun benim yani burada alet değil. Derdimi bi nebze de olsa anlatabildiysem ne mutlu bana. Garip olan şey milletçe havadan nem kapmaya yer arıyoruz , neyin derdidir, tersliğidir bu algılamak çok güç.

Ve işin yardımlaşma ve forum kısmına da gelirsek ki şu an mühim olan bu ,gecenin o saatinde ilgilenip şuraya yazan ilgilenen Sprinter Usta'ya da sabah görünce girip yardımcı olmak isteyen öteki arkadaşlara da çok çok teşekkür ederim, sevgiler.
 
Son düzenleme:
Pardon da ben burada boşuna burada insanları yormak istemediğim için halloldu silinebiliri ekledim.

İşte hala ya okuduğunu ya da forumda yazmanın mantığını anlamamışsın.
"saçma sapan bişeyden imiş. Mühim bi durum yok hallettim silinebilir başlık. Teşekkürler." yazmakla
"Çalışmama sebebi ise aletin içinde kartın üstünde switch tarzı ayrı bir parça var o yerine tam oturmamış modunu değiştirdiğim esnada." yazmak arasında fazladan 3-4 kelime var ve yeterli. Başka insanlara referans olur. Sorunun alet ya da insan kaynaklı maddi hata olması mühim değil. Detaylı bilgi vermeden soru sorma kısmına hiç girmiyorum bile. Neyse neresinden tutsan elinde kalıyor. Olayı birşeyden nem kapmak yerine algılamaktansa, acaba haklılık payı var mı diye düşünsen, basit bir olaydan tüm hayatın boyunca kullanacağın bir bakış açısı kazabilirsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Yukarıda detaylı yazdım herşeyi baştan sona. Türk medyası gibi kısım kısım kesip çarpıtıp uzatmaya da gerek yok ya da derdimi anlatamadım tekrar okumanızı rica ediyorum. Bu konuyu buralara getirmenin hiç hiç anlamı yok. O an elimden gelen ilk şeyi yaparak buraya yazdım durumu açık bi şekilde , az önceki gibi uzun uzun yazacak durumda da değildim gönderiyi açarken ve olmak gibi bir zorunluluğum da olmadığını düşünüyorum. Başka insanlar konusunda da sorunun ne olduğu yukarıda yazıyordu ve halledildiği de. Artık nasıl halledildiği de yazıyor umarım yeterli olmuştur başka insanlara referans olması konusunda.
 
Güzel abim bak efendi efendi konuşmaya ve durumu uzatmamaya özen gösteriyorum. Problem nedir anlayamıyorum. Özür ile kapanacaksa konu,
Kusura bakmayın haklısınız. Umuyorum az da olsa sizi rahatlatır bu. Artık gerçekten cevap vermekte zorlanıyorum lütfen dedim elli kere , daha ne diyebilirim yani şurda. Hepimizin işi gücü var lütfen yapmayın böyle iş çirkinleşmesin daha fazla.
 
Yahu böyle bir eleştiri gelmese bir açıklama yapacak mıydın? Yapmayacaktın. E o zaman yok yukarıda yazdım açıkladım vs. durumunun hiç biri olmayacaktı.
Neden bahsediyorsun seni hiç anlamıyorum.
 
Evet belki de yapmayacaktım. Ki yapmasam bile sorun yukarıda yazıyor başlığı bulan kişi benimle de irtibata geçebilir. Ki kimsenin böyle bir problemi olacağını düşünmüyorum orası ayrı. Ve bu durumda da siz de amacınıza ulaşmış bulunmaktasınız ben de ulaşmış bulunmaktayım ortada bir sorun kalmaması gerekiyor. Özür de diledim gerekli açıklamaları da ekledim daha ne yapayım yani ? Ne diye durumu imkansıza sürüklüyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Bunu mecbur kaldığım için de cevap vermeyeceğim bu gönderiden sonra tek yolu bu sanıyorum konuyu kapatmanın.
 
Geri
Üst