Bu Sitede Neden Farklı Coverlar Yok

Arkadaşlar merakımı bağışlayın lütfen sitede birşey dikkatimi çekti arkadaş herkes gitarist yani türkrock.com degil türkgitaristler.com olmalıymış sitenin ismi medyalar kısmında hep gitar çalışmaları ve gitar coverları nerede bu sitenin davulcuları vokalleri sizlerinde coverlarını görelim beğenelim destek olalım :)Gerçekten gına geldi ne zaman medyalar kısmına girsem hep gitar hep gitar:D
 
Bu konuda şöyle bir sıkıntı var potansiyeli olan ön plana çıkıyor daha çok. Elektro gitar konusunda uzman arkadaşlar daha fazla olduğu için onlar ön plana çıkıyor. Burada biri çıkıp bass gitar solo kayıt atsa ya da vokal vs atsa kimse çıkıp demezki kardeşim sen hayırdır burası gitarist mekanı vs demez ya da diyemez. Fakat potansiyel meselesi. Sadece bu gitar cover videolarında değilki. Alım Satım forumunda 1500 ü aşkın elektro gitarla alakalı satış varken bass gitarla alakalı 200 ü ancak görüyoruz. Bu da forumdaki potansiyel meselesi. Aynı şekilde gitarını göster ey türkrockçı konusu vs bu örnekler çoğalabilir.
 
Türk deyince 3 kişiden 4'ü şair, 5 kişiden 6'sı gitarist :) Bir ara bas gitar videoları eklemiştim. Yeni eklemedim hazır olduğu halde.
Hocam söz meclisten dışarı, belediyelerin ücretsiz gitar kurslarına 1 hafta gidip 3 akor basan (basmaya çalışan) adamlar birilerine şekil yapacağım ayağına kendine gitarist diyor. Ondan bu kadar çok bu "Gitarist" sayısı. Ama hakkını vererek çalabilen kaç kişi var dersek de o konu tam bir soru işareti..
 
Geri
Üst