Amfiler Hakkında herşey (Genel)

vs30 bulmanı tavsiye ederim. çok sağlam amfidir. has ingiliz üretimidir mg'ler gibi uzakdoğu değildir. mg'ler de fena değildir ama biraz vs30 araştırmanı tavsiye ederim.
 
Peki vs30 da flanger, chorus,delay,reverb efektleri var mı ? Bir de bulmnanı tavsiye ederim derken 2. elmi bulabilirim ki ?

( Ya aslında o kadar da önemli deil ögrenci adama bu bile fazla ) ( hem de lise )
 
efekt.. amfinin üstündeki efektler yeterince kaliteli olmuyor, tercih etmemeni öneririm. 2. el bulabilirsin, buradaki alım satım forumuna düşüyor arada.. ben de bir tane sattıydım zamanında.
 
KaRaBaSH'a katılıyorum. VS30R bulmaya çalış.

Amfi üzerindeki efektlere ihtiyacın varsa fazla birşey diyemem ama VS30R ile MG30DFX arasında benim gözümde (hatta kulağımda :LOL: ) ton olarak çok fark var.

Zaten amfi üzerindeki efektler seni tatmin etmeyecektir. Yerinde olsam VS30R amfi ve efektler için de ayrı bir ünite alırdım. Maddi sorun varsa önce amfiyi alır efektler için bir süre para biriktirerek beklerdim...
 
Teşekkürler, ama dedim ya lisedeyim daha yani bana 30 wattlık bile fazla, sanırım bu gidişle mg30dfx alıcam. Ben bi arkadaşlara danısayım =) yüzyüze daha rahat oluyor.
 
cun8 kilitlenen başlığında dediğim gibi mg30dfx alma derim aynı fiyat aralığında çok daha iyi amfiler var
hele ki blues sevdim demişsin bilemiyorum 70
gitar 9039 tane pedal taktım ben bu amfiye
blues a pek yatkın görmedim kendilerini açıkçası.
 
şimdi ben bir cort x2 gitar alıcam ayrıca evde çalışıcam.bu gitara uygun evde çalışmak için kaçlık ve hangi marka önerirsiniz.
2.el almayı düşünüyorum.fiyat olarak 2.el fiyatlarını söylerseniz beni çok mesud edersiniz :D ??
 
ama ben sert müzik istiyorum o amfi uygun de mi bi de ilerde ikide bir değiştirmek istemiyorum şöyle bi alıcam 2 sene falan kullanıcam öyle istiyorum yani ?
 
Selamlar önceki sayfalara göz gezdirdim de konuşulmuş mu diye gözümden kaçmadı ise göremedim.

Bar programında kullanmak üzere gt-6 mı bağlamak suretiyle speakerından başka birşeyini kullanmayacagım ( ne drive ne efekt ) hacimli bir sesi olan amfi araştırıyorum son 2 haftadır..."Tech 21 power engine 60" en mantıklı seçim olacak diye düşündüm.Bugün birkaç müzik market gezdim , stokta yoktu deneyemedim , soruncada pek bilgi alamadım , internette de yabancı sitelerde yazılmış yorumlar pek bilgilendirici olmadı.Kullanan bilen arkadaşlar var mıdır ? Nedir ne değildir nasıldır tavsiye eder misiniz etmez misiniz ?

Teşekkürler...
 
hobi olarak gitarla uğraşıyorum, ve doğru düzgün bir amfi alma vakti geldiğine karar verdim. apartmanda olmadığım için, 30watt da yeter gibi bir şey yok, 50 de olur, 100 de olur. 600-800 milyon civarı, beni birdaha hiçbir amfiye muhtaç etmeyecek bir amfi tavsiyesi verebilir misiniz bana? üstünde hiç efekt olmasına gerek yok(prosesörüm yeterli efekti sağlar diye düşünüyorum), çalmayı sevdiğim müzik türü klasik rock ve blues.
şimdiden cevap için teşekkür ederim.
 
Processor ün amp/kabin similatörü vs. herşey açıkken bu sansamp denilen Tech-21 e bağladıgımda aldıgım ses ile Normal Bir Amplifikatöre bağlıdıgmda alcagım ses arasındaki fark ne olacak asıl merak ettigim şey buydu sormayı unutmuşum.Fakat kullanan yok sanırsam :(
 
arkadaşlar merhaba kulanmakta oldugum 1960 model vox ac30 anfim var bu anfiler hangi tur tup kullanıyorlar modellerini bilen varsa bana yardımcı olurlarsa cok sevinirim birde nerde bulabilirm. 10-12 tane tup var alette ve tremolo,preamp ve power amp tubleri degişik modeller sanırım.. acıpta bakmadım.. simdiden cok tessekurler...
 
flotd rose yazını okuduktan sonra şöyle bir yorumda bulunsam haksızlık mı yapmış olurum acaba.
Yeni başlayan arkadaşlar için sabit köprülü ve akort kilitli bir gitar daha makul olur herhalde.:)

Ayrıca internet üzerinden alışveriş yapan arkadaşlar var mı varsa hangilerini önerirler.
Son olarak ibanez in J S40 ve IJX 121 paketleri satılıo içlerinde 15w ibanez anfi,tunner,askı,kılıf,5adet pena,koblo jack ve eğitim kitapları cd leri var.Sizce nasıllar?
 
Geri
Üst