Jackson SL2HT Soloist™ with Fixed Bridge

Arkadaşlar jackson ın bu modeli hakkında görüşleriniz nedir ? elinde olan yada daha evvel kullanan var mı ?
Benim çok hoşuma gitti, ayrıca sabit köprü ve yekpare olduğu için müthiş bir performans alınabilir gitardan.. ama jackson son dönemde gözden düştü diyorlar.. bu yüzden endişelerim var..
Bilindiği gibi çoğu gitarist esp ye geçti.. Bunun sebepleri neler ? bu konu hakkında da görüşlerinizi almak isterim.. Şimdiden teşekkürler..

Gitarın linki : http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2803076803
 
Bence 2 humbacker ve sibt koprulu olması onun sl1 den bile onde olmasını saglıyor... zevk meselesi tabii ki... ama sunu da belirteyim bu bir soloist... kafasında jackson made in usa yazıyor... ne kadar kotu olabilir ki (bence sadece bu ikisi bile alma nedeni olabilir) ... her kurusunu hakedecegine eminim
 
evet mesela ben dkmg almayı düşünyorum baş gitar olarak,ikinci bi gitarda ibanez düşünyosum ama dk2 alıcam hehalde :) iki jackson. bi de esp kullanan çoğu ünlü eğitim proglamlarında(mesela alexi lahio) jackson kullanıyo.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Yani arkadaşlar jackson ın artık tercih edilmemesinin sebebi kalitesinden bişey kaybettiğinden değil öyle mi ? Bide konu usa jackson olunca herkes coşuyo onun üstüne gitar tanımam fln dio neden böle :)
 
jackson gözden düştü diye bişey yok ki :) herkes yine kullanıyor evet sadece anlaşma gereği ESP gitarlar ile anlaşılmış. buna rağmen sadece ESP ile değil bilirsinz ki cogu grup sahnede de jackson kullanır..

eet bide USA jackson diyince duracaksın ;)
 
Geri
Üst