Dean Vmnt Dave Mustaine Signature...

Inlayler çok uyduruk olmuş. Headstock daha karizmatik bişi olabilirdi. Ama yine de şöyle bir karşına alıp bakınca güzel gitar diyebiliyorsun.
Hayırlı olsun tüm müzik ve müzik avadanlıkları camiasına.
 
ne biliim ben beğendim kendine göre bi havası garip duruyo herkes ilk görüştü ba kar ne bu die :p


Yönetici Uyarısı: Kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Ayrıca bknz; http://www.turkrock.com/ftopic28283.html
 
dave de dine dönmüş sonunda :p çok uyduruk bişey olmuş dave in axxion u da deiştirip max cavalera ya çakmışlar :D zaten dave in axxion u kullandığını hiç görmedim bi kaç video vardı o kadar bunu da kullanmaz belki
 
Bu ne biçim iştir çözemedim.

Gitarın hiç bir teknik verisi yok etrafta.Radiusu kaçtır klavyenin, sap kalınlığı nedir falan onları geçtim ağaç bile açıklanmamış.

Bir de merak ettiğim konu, signature serilerinde radiusmuş, sap kalınlığıymış falan bu tür her detayı gitarın yapıldığı kişi mi belirliyor?
 
Bencede gitar biraz zorlama olmuş...
Gitar sanki alıntı yapılmıscasına gövde sap ve headstock birbirinden alakasız gıbı...
Jackson bence bunların içinde en iyisi en sıcagı en samimi olanı gibiydi...

Her neyhse fazla uzatmayayım

Mustaine is (was) GOD...! :)
 
çıkara çıkara rezil bi albüm çıkardı zaten dave bu gitarla. gerçi suç gitarın değil tamamen:p grubun solocusu da (drover)daulcusu da rezil. sololar çok sallama, davullarda tencere tava olmuş.
 
Geri
Üst