İntegral (Alternatif - Rock) - Balıkesir

Grup 2006 Yılının Ocak Ayında Kurulmuş ,Alternatif Rock tarzında müzik yapan bir gruptur. 4 eylül 2006,da Kültür Ve Sanat Festivalinde yaklaşık 5000 izleyiciye ilk konserini verdi.Daha önceki başlık bazı kişiler tarafından sildirilmişti..zaten başlığı ilk açtığımızdada sorunlar yaşadık bu isim alındı tastiklendi falan diye sonra gittik tastiklettik noter çıktısını asmıştık foruma kapı gibi ... :LOL: neyse inşallah bundan sonra sorun çıkmaz..Grup elemanlarının bazılarının okulları nedeniyle kayıt yapıcak fazla vaktimiz olmuyor vakit buldukça kayıt yapıp siteye asıyoruz stüdyoda yapılmış hiç bir kaydımız yoktur...Dinlerseniz Seviniriz..

Grubun şu anki kadrosu

Vokal&Solo Gitar – Sercan
Ritm Gitar – Ali
Bas Gitar/Geri Vokal – Görkan
Davullar - Çağan

Grup Kayıtları
Grup Integral - Yalnızlar Şehri
Grup Integral - Serzeniş(Dem-Cover)


www.integral.rockmekan.com
www.purevolume.com/grupintegral

Not:Sitelerimizde grup elemanlarının resimleri bulunmaktadır.Düzgün resim çekersek burayada koyarız.Serzeniş isimli parça Grup Dem'e aittir.Yalnızlar Şehri ise Grubun Kendi Bestesidir.
 
Sonunda Turkrock'ta da gördük sizi hadi bakalım ;) Sercan ve Görkan aracılığıyla tanıdığım bir grup İntegral ve çalışmalarını her zaman beğenerek dinlediğimi bilirler ;) Fazla söze gerek yok aslında.. İnsancıllıkları, kişilikleri ve mütavazılıkları, onları doğru yoldan alıkoymayacak inanıyorum buna!..

Eren abiniz her zaman yanınızda bilesiniz..

Hadi bakalım yolunuz açık olsun!... ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Hepiniz Çok Sağolun Arkadaşlar..

Zapin Bizi Takip Ettiğin İçin Sağol bir gün nasip olmadı sanada bizi canlı dinlemek.. :p


Eren Abim Çok Sağol Senin gibi iyi bir müzisyen tarafından bu sözleri duymak mutlu etti bizi..
 
ne demek..kucak dolusu sevgiler gönderiyorum burdan ama basarı size ait :D
hemen bir istekte de bulunayım; gecko; dead skin( ne zaman canlı kanlı dinliycez bilinmez ama..)
 
merhaba arkadaşlar ben grubun basçısıyım. diğer başlığımız silinmişti ve hala nedeni bulunamadı neyse yenisi açıldı.bu ara tatildeyiz ve konser hazırlıklarına başlamak üzereyiz mayıs ayında konserler başlıyor...takipçilerimize teşekkür ediyoruz bizi sonuna kadar destekliyorlar...( içimde çok şey var ama susuyoruz )
 
bg.jpg


19 Mayısta Çıkacak Olan Amerika,ingiltere ,israil ve Pkk ya Karşı Yapılan 20 Parçalık Kuvai-i Milliye Albümünde "Savaş Melekleri" isimi Parçamızı 19 Mayısta Dinleyebilirsiniz.

Yardımları için ERAY UYAR a Teşekkür Ediyoruz..

1002_1177259166.gif


İzmirden Eray Uyar ın başlattığı projede amaç sokaklarda tüm Türklerin söylemek isteyipte söleyemediği ve yıllarca kalbimizdeki dolan nefreti rap sanatlıyla birleştirerek tüm yaş kitlelerine hitap edicek sekilde parçalarda toplanmasıdır.Parçalarda ana tema Amerikan İngiliz israil ve asıl en onemlisi PKK karşıtı sözler olmasıdır..Bu organizasyonun asıl güzel yanı 20 degişik grubun bu albümde yer alacak olması.Dağıtım Üniversiteler stand açılarak ve web yoluyla dağılacaktır.ALBUM UCRETSIZ DAÐITILACAKTIR...
Şimdiden ilgilenen herkese Teşekkürlerimizi sunuyoruz
 
Grup Şu Anda Büyük bir değişime uğradı Ritm Gitar'a Gökhan ,Davul'a Mutlu ve Son Olarak Rap Vokal olarakta Yılmaz Gelmiştir. Nu Metal'de Yapıyoruz Artık :)
 
sercan abi

beyler sercan abiye söylemek isteyenler bu msn ye mesaj atsın [email protected] çünkü bizim burda askerlik yapıyor tbmm muhafız ve tören tabur gazinosu hepineze iyi günler... :)
 
Geri
Üst