Bilgisayar Ve Gitar

Selamlar. Gitarı bilgisayara bağlama işini çözdüm.
Amma velakin bi distortion alacak program bulamadım.
Sorularım şunlar;
1) Her müzik dalı için programda distortion bulunur mu?
2) bu programları nereden bulabilirim?
ayrıca pedalım yok. Ve de marshall mg15dcr'da istediğim ton olmuyor bazen onun için bu konuyu açma gereksinimi duydum. Özellikle @hackeiommi senin tavsiyelerini bekliyorum
tavsiye edildi mi bilmiyorum, Ubisoft'un Rocksmith için ürettiği gitar - usb bağlantı kablosunu alarak bir program yardımı ile (Amplitube veya Guitar Rig) istediğin tonlara yakın tonlar elde etmen mümkün. Ben bu şekilde laptopumda uzun zamandır kullanıyorum, yaklaşık 16 ms gecikme ile (hissedilemeyecek seviyede) her tonu ayarlayıp çalabilirsin. Kablonun özelliği, kendi üzerinde bir ses kartı bulunduruyor olması.
 
Bir çok program var Guitar rig ,ampli tube, vs vs saymakla bitmez bunları kullanabilmen için ilk başlarda asio4all programı yardımcı olabilir sana ama çok azda olsa gecikmeli olacaktır fakat ileride m audio fast track veya türevleri bir ses kartı alırsan biraz daha düşürürsün o gecikmeyi ordan daha bir ses elde edersin daha sonra da baktın iyi gidiyor referans hoparlör alıp çalarsın işin biraz hardware ve program kısmı var bunları öğrenmen zaman alır öğrendikten sonra cubase ,logic vb programlarla kayıtlar bile yapabilirsin. Fakat hiç bir zaman ampli drive'ı nın yerini tutmazlar hepsi simüle sonuçta. Kayıtların çoğunda o programlarla çalınıp tekrar ampli lambalarından geçilip kaydediliyor çalınanlar.
 
Geri
Üst