Split In-ear

Selamlar başlığı nasıl atacağımı bilemedim. Şimdi bana bir ürün lazım. Tarif etmeme izin verin, eğer böyle şeyler üretiliyorsa gidip alayım. Ya da yapılacak bir şey ise Ankara'da kime yaptırırım? O da olmazsa, alternatif yol ne olabilir?

- Stüdyolarda şarkı söylerken, çoğu zaman kendimi duyamıyorum. Gitar ve basstan yardım almaya çalışıyorum key bulmak için, ama kendimi duyamayınca %100 emin olamıyorum. Çoğu aldığımız kayıtta detone olmadığımı görüyorum, ama yine de aralarda çıkıyor. Şimdi kafamdaki ürün şu.

Stüdyolarda genelde dynamic mikrofonlar kullanılıyor. Şimdi bi kutu olsun A girişinden mikrofonun jackı girsin. X çıkışı standart kulaklık çıkışı olsun in-ear. Y çıkışı da tekrar ana mixere gitsin. Kısacası cihaz a dan gelen sinyali ikiye bölüp, kalitesiz de olsa bir preamp ile duyulabilir hale verip Xe versin; öbürü de çiğ olarak sisteme gitsin. Mümkünse kemere takılsın vs.

Yardımcı olursanız sevinirim..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
@mtsv :) hocam varlığından haberdarım elbet. ancak aradığım şeye alternatif bu tam aynı görevi görmüyor. Bu sadece A giriş ve X çıkış olarak çalışıyor, benim aradığım Y çıkışı üzerinde yok. Ama bu monitorleri detaylıca inceleyeyim. Belki aradığım Y çıkışı olan bir model bulabilirim. Teşekkür ederim yine de :)
 
In-Ear sistemini alıp, PA sistemin mixer'ının Aux'larından birine takarak hem kendi vokalini hem de diğer tüm kanalları istediğin miktarda duyma imkanın olabilir.

Senin söylediğin sistem ise şuna benzer olacak;
SamsonTech

Input'a mikrofon, link çıkışı direkt sisteme, balanced output ya in ear sistemine veya kulaklık preamfisine girip oradan da kulaklık ile sana.
Bu durumda bi DI Box bir de kulaklık preamfisi gerekecek.
 
Geri
Üst