Ucuz Gitar Lobisi 3 - Superstratlar

Demek ikinci elde bazı Jackson Kelly'ler deva ve sen bunu yazmıyorsun? Çık çık çık @berdin123 :vulcan:

Bu arada Cort S2900. Stok hali dahi süper rahat bir alet ama maalesef limited. Bu arada Jackson JS22 de ucuzlar arasında gözüme çarptı. Jilet gibi ton var alette.

Berdin gönüllüler başlığına git belki Ankara'dan yardımcı olacak birileri çıkar.
 
Son düzenleme:
Demek ikinci elde bazı Jackson Kelly'ler deva ve sen bunu yazmıyorsun? Çık çık çık @berdin123 :vulcan:

Bu arada Cort S2900. Stok hali dahi süper rahat bir alet ama maalesef limited. Bu arada jacksın JS22 de ucuzlar arasında gözüme çarptı. Jilet gibi ton var alette.

Berdin gönüllüler başlığına git belki Ankara'dan yardımcı olacak birileri çıkar.
Abi düşünme aşamasındayım, o gitarı birine denetirsem ve olumlu geribildirim alırsam onu alıp bendeki dkmgt'yi satarım diye düşünüyorum. 2 tane EMG beni darlar :) Yanına bir de sd li Jackson rr3 ya da kv alırım rahatıma bakarım daha da gitar değiştirmem. Kalan paraya da pedal dizmeye başladım.
Jackson'ın bu JS serisinde gerçekten çok güzel çıkan gitarlar varmış. Eskilerinin arasında özellikle çok güzel tona sahip olanlar varmış. Bulursam deneyeceğim bir ara.
 
Eğer kendi menfaatime çalışıyorum sanıldıysa hiç işim yok evdeki jackson nüfusu şu an 7 oldu, 8.de cumartesi geliyor KVTQ İstanbuldan, performer serinine işim düşmez benim. (Belki de düşer belli olmaz, Jackson bu) ama temiz görünüyor, düzgün boyanmış, gel gelelim o fiyattaki gitar neden boyandı acaba? Neden değişti manyetikler, bence "keyfe keder sol arka çamurluk lokal boyalı" bakış açısı kurtarmaz bu ilanı. Ayrıca ben Ankara'dayım, ille de alacağım dersen ilgilenebilirim uygun gün denk gelirse.
 
Kramer Pacer diyeceğim. Aras ıra 450 500 civarı 2.el bulunabiliyor. Fiyatına göre gayet iş görür bi model olduğu gibi upgrade işlerinede açık.

Edit : FT-202S
 
Geri
Üst