Klasik Gitar Için Tel Önerisi

Forumda eskilerden kalma bir başlık vardı fakat üzerinden epey zaman geçtiği için güncelliğini yitirmiş sanırım. Klasik gitar için ev kullanımı ve amatör düzeyde tel önerileriniz nelerdir? Bazı teller o kadar çok pahalıya kaçıyorlar ki el sürmek yerine, el yakıyor. Hem güzel hem de uygun fiyatlı tel önerilerini alayım. :)
 
25 liraya aldım 2 gün önce memnunum siyah teller güzel duruyo siyah gitarda telin naylon telleri siyah bu arada ama paran varsa ddario tavsiye ederim paran varsa dediğin daraiolarda 35-40 arası yani o kadar fazla değil ben paraya kıyamadığım için ernieball aldım mağlum öğrenciyiz :D ddario çok övülen bi tel markası klasikte haberin olsun
Ernie Ball Ernesto Palla Nylon Classical 2406
 
Uygun fiyat denildiği için uygunsuz öneri olacak ama savarez alliance gri renkli corum model teller en iyisi diyebilirim. Thomastik de çok güzel ama hem daha pahalı hem bulunmayan bir tel. Hannabach sevenler de var, ben oldum olası sevemedim. Daddario standart bir teldir. Ej45 serisinden düşük modelini almayın. Mümkünse carbon tel almaya çalışın.
 
Geri
Üst