3200 Tlye Kadar Elektro Gitar Önerisi

Beyler öncelikle merhaba, 3200 TL sınırına kadar gitar bakıyorum aklımdan geçen les paul, haliyle gibson akla geliyor les paul deyince...Malum sıfır olarak o paraya gibson les paul alma imkanı yok.İkinci ellere bakıyorum ama birçok gitarist tanıdığım o kadar para verip sıkıntılarla karşılaşma ihtimalin çok yüksek olacak onun yerine sıfır al diyolar.Epiphone hiç bir zaman bir gibson olamaz muhabbeti var birde..Alt firması olmasından ötürü..Hani muadili olabilecek bi gitar arıyorum :) Seymour Duncan DD-1/DD-5 manyetikli DBZ Bolerolar dikkatimi çekti ama lp kasasına aldanma gibson kadar sıcak değildir tonları daha serttir diyenlerde oldu...Birde DBZ firmasında bi değişiklik olmuş sap tarzları çok hoşuma gidiyordu onu değiştirmişler haliyle insan yeni sapı görünce soğuyo :)

Kafam çok karışık..

NOT:Gitar seti demedim sadece gitar :) tipik amfi muhabbetleri açılmaması için not düşmek mantıklı geldi..

İyi Forumlar
 
Merhabalar forumda yeniyim bende çok haddime değil burda büyüklerimiz varken öğüt vermek ancak söylemedende edemedim. Çok güzel bir bütçe oluşturmuşsun 2. El konusunda endise etmekte haklısın ancak denenerek alındığı takdirde 2. ele yönelmek her zaman daha cazip gelmiştir bana elimden 9-10 gitar geçti şu ana kadar bir tanesi hariç hepside 2. eldi ve hiçbir sorun (2. El olmasından kaynaklanan) yaşamadım. 3000-3500 aralığında gibson traditionaller görüyordum 2. elde ancak sınırları zorlamak yerine daha uygun fiyatlı alternatifler düşünürsen eger gibson studiolarin (faded degil diğer serisi )yada LTD ec1000 in seymour duncanlı olan modellerini 2. elde yine 2000tl civarında bulabilirsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Thrash metal-death metal gibi çılgınlıkların içine girmedim şu ana kadar, girmem diyede düşünüyorum..hard-rock / birazcık heavy metal can sıkıntısından da arada blues çalabileceğim diye belirtiyim Sn.@weolmour // AC/DC - Guns and roses dinliyorum genelde..O yüzden sg ve lp arasında baya bi gidip geldim..Yeri geldiğinde de diğer rock türlerine gidebilecek bi gitar arıyorum..O yüzden Les paul olabileceğini düşündüm..
 
İstanbul'da iseniz, imzamdaki vintage Greco'yu deneyerek alma imkanınız var.

Onun dışında Vintage, Tokai gibi markaların LP'lerini araştırmanızı tavsiye ederim. Gibson ile yarışabilecek hatta standartını rahatça yiyecek çapta LP'leri var.
 
Eli sakatladım gitarı almadan önce, şu bi hafta çbk geçsin diye bu güzellikten uzak duruyorum şimdilik abi :(
 

Dosyalar

  • DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    173.4 KB · Gösterim: 251
Konu kapanmiyor. Burasi incisozluk degil. gitar arayan tek insan siz degilsiniz. Insanlarin vakitlerini ve tecrubelerini aldiniz, baskalarina da yardimci olacaklar. Forumlarin amaci budur.

Sn.yönetici amacım küstahlık etmek değildi ki küstah biriside değilimdir.Forumda kirlilik oluşmamasını düşündüğüm için yazdım, yoksa yazma zahmetine bile girmezdim..

Tavırlarınıza biraz dikkat edin, kimse tabiri caizse burda "şamar oğlanı" değil.Yönetici olarak daha seviyeli ve kısa açıklamalar herkesin iyiliğine olacaktır.

Iyi günler dilerim.
 
Bakiniz siz de ayni dertten muzdaripsiniz. Ben de kocaman adamim, bin kere yazdigim seyi tekrar yazdim siz farkli tepki verdiniz.

Tavrim ters, sert gelmis olabilir ama sizin yazdiginiz cumleye bakarsaniz onun da ayni minvalde oldugunu gorebilirsiniz. Yonetici olarak gorevimiz 'konuyu kapatin' yazinca devreye girmek degil, buranin forum oldugunu ve forumlarin kullanim amacini hatirlatmak da potada.

Gitariniz hayirli olsun, gule gule calin.
 
Teşekkür ederim öncelikle ve ekleyim o tarzda anlaşıldıysa yazdığım özür dilerim, kimseye karşı öyle bi üslup kullanmadım kullanmam, bana kullanılmaya kalkışıldığındaysa uyarmak en doğal hakkımdır.

Iyi günler, kolay gelsin
 
Geri
Üst