Bas Gitar Modifiyesi Hakkında

Gitarlarda modifiye işi biraz daha yoldan beri beri diye tabir edilebilicek bir fiyata yapılabiliyor,ancak bass gitarların her zıkkımı daha pahalı olduğu için 400 liralık bir gitara modifiye yapmaktansa ona harcıyıcağın paraya bas gitar almanı tavsiye ederim gerçekten fazla alternatif seçenek istiyorsan yüksek fiyatlar en azından türkiyede,bende basçıyım şartlar zor :D
 
elimde bulunan GuitarMasters marka bas gitarı gerek manyetik gerek hardware olarak upgrade etsem başarılı sonuçlar alırmıyım ? Hangi manyetikler, hangi marka hardware gibi önerileriniz olursa çok sevinirim, birde relic düşüncem var, o konu hakkında da bilgilenmek istiyorum.

G.MASTER LEB 760 BK JAZZ BASS Kasa Bas Gitar - Zuhal Müzik gitar linktekinin sunburst gövde ve rw klavyeli hali.
Selamlar, eğlence amaçlı olacaksa EMG manyetik takılıp kullanılabilir fakat açıkcası bu bas için çok bir performans beklememek gerekli.
 
Sercan abinin (@Racsen) de dediği gibi, emg takılabilir, dimarzio dp123 takılabilir. Ancak ev ortamında kullanacaksanız, hele ki amfi olmadan DAW ile kullanacaksanız pek bir etki edeceğini düşünmüyorum. Benim elimdeki bas gitarda Fender n3 set var ama evde amfisiz, ses kartına girdiğimde verim alamıyorum istediğim gibi. Ama stüdyo ve sahnede efsaneleşiyor tabi. :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
ben elektro gitar çalıyorum aslında ama hediye gelen bas gitarımı da ev ortamında zevk alınabilir düzeye getirmek istiyorum, stüdyo ya da sahnede bas gitar ile bir birlikteliğim olmayacak :) o zaman ses kartına girmeyi amaçladığım için manyetik modifiyesi biraz para kaybı dediğinize göre. Ben de dış görünüşü geliştirmeyi düşündüm mesela pearl block inlay red tortoise pickguard belki birde fender decal eklerim zevkine :) tekrar teşekkürler herkese :)
 
Geri
Üst