Fest-i Rock Seçmeleri (Lise Grupları için)

Merhabalar,

3 Mart 2007 tarihinde Mithatpaşa 75. Yıl Kültür Merkezi’nde yaş sınırı olmadan herkesin doyasıya eğlenebileceği bir festivalde; Alternatif tarzda, kendilerini göstermek isteyen ve lise grubu olan arkadaşları etkinliğimize katılmaları için en geç 2 Şubat 2007’e kadar, başvurularını ö.m & msn'den bekliyoruz.
 
Güzel düşünülmüş bi organizasyon ...bence lise grupları için çok güzel bir imkan sahne deneyimi,kendini gösterme imkanı hemde 75. yıl gibi bi salonda ... organizasyona ve çıkacak arkadaşlara başarılar diliyorum
 
melihe katılıyorum lise grupları için gayet hoş bir ortam ve fırsat olur,liseliler için de çok çok uygun çünkü baya uzun zamandır ayarlanmayan birşey değerlendirilirse gerçekten güzel bir organizasyon olucak..şimdiden herkese kolay gelsin:)
 
Lise gruplarının ileriye dönük müzik hayatlarını olumlu yönde etkileyebilecek olan bu tarz organizasyonların olduğunu görmek güzel.
Morganizasyon'un daha önceki biçok organizasyonunda sahne almıştık ve işini iyi yapan bi topluluk Morganizasyon.Bence herşey çok güzel olacak.İyi düşünülmüş bi organizasyon ve umarım hakettiği ilgiyi görür...sahne alacak olan gruplara başarılar.
Umarım bu fest-i rock organizasyonu yıllarca bi seri şeklinde devam eder...
 
guitar352 demiş ki:
Lise gruplarının ileriye dönük müzik hayatlarını olumlu yönde etkileyebilecek olan bu tarz organizasyonların olduğunu görmek güzel.
Morganizasyon'un daha önceki biçok organizasyonunda sahne almıştık ve işini iyi yapan bi topluluk bu.Bence herşey çok güzel olacak.İyi düşünülmüş bi organizasyon ve umarım hakettiği ilgiyi görür...sahne alacak olan gruplara başarılar.
Umarım bu fest-i rock organizasyonu yıllarca bi seri şeklinde devam eder...

hislerime tercüman oldun eren seni kutluyor gözlerinden öpüyorum :p
 
sadece liselere hitap etmiyor,yaş sınırı olmaması sebebiyle liseliler için güzel bir fırsat fakat dışarıdan insanlar da gelebilir,ki geleceğine de eminim.
 
Hayır yanlıs anlamıssın beni sanırım.Ben lise derken.Yarısma katılımından bahsettim.Sadece liseli gruplar sahne alacakdır diye bir şart var onu dedim.

Ama güzel olacakdır iyi calısmalar.
 
Başlık niye normale döndü ? Sabitti bi gün önce ?

Fırtına da başvurusunu yapmıştır bu arada... umarım güzel bir organizasyon olur...
 
organizasyon bazında sıkıntı çekilecegini zannetmiyorum morganizasyonun 2 organizasyonunda yer aldık ve gerçekten saat gibi işleyen bi topluluk umarız aşırı aksilikle karşılaşılmaz...

başarılar...
 
Arkadaşlar seçmelerimiz sonuçlanmıştır. Katılan bütün gruplara çok teşekkür ediyoruz. Umarım güzel bir festival olur ve herkes çok eğlenir. Detayları ve festival afişini yakında eklerim görüşmek üzere....
 
Geri
Üst