Prs Gitarlar

Bildiğim kadarıyla çok kaliteli gitarlar üretiyor bu firma. Benim merak ettiğim bunların SE diye bir alt markası var, o gitarlar nasıldır ? Ben kendime PRS SE Custom modelini beğendim, almayı düşünüyorum, nasıldır acaba? Bir de Türkiye'de deneyebileceğim bir yer var mı? Yani PRS deneyebilirim ama PRS SE deneyebileceğim yer var mı? Teşekkürler şimdiden...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Haa o mahsen müzik davasını ben de hatırlıyorum çok komikti. Onlardan 300 dolara bi tane Gibson LP Custom istedim, getircez dediler ama haber yok bakalım nolcak... :D Şaka bi yana yok mu benim şu SE leri bilen?
 
Les paul'e anlayış olarak çok benziyo.Sapı biraz daha strat lp arası denilebilir.radiusu azalıyo lp'ye göre.Onun dışında işçilik kalitesi olarak harika gitarlar piyasaya sunan bi firma.İkinci el olarak denk gelmek mümkün ama malesef ülkemizde hakettiği ilgiyi görmeyen bir gitar.Ama tek tük bulunabiliniyor.



Bir prs'im,in olmasını cidden çok isterdim...
 
hakaten bu yeşili mesela prsnin bittiği gitardır yani :)

strateji hatası bunu piyasaya sürmek :)

senkopta bi dene santana se modeli vardı,fiyatı da 800 dolar civarıydı...fazla bi şey beklememek gerek tabi,düşündüğümüzde kafanın prs kafası şeklinde olmasına gidiyodur vereceğiniz bi 200 dolar zaten,200 dolar da santaya verelim desek..400 dolarlık bi cortla aynı ayardadır kendisi tahminimce :)
 
magickfloyd demiş ki:
Senkop'ta ki Santana Modeli 2. elmiydi ? Santana modellerini 2500$ dan asagi bulamazsinda..
PRS Santana demiyor Santana SE diyor. Santana SE bir ara kore versiyonunun adıydı. Şimdi PRS SE oldu kore versiyonları. İnsanların kafasını karıştırmayalım, bilmiyorsak ona göre cevap atalım.
 
Selam arkadaşlar,
PRSlerde mi yoksa Gipsonlardamı cıncınlı tonu daha iyi alırım? Bir arkadaşım PRS olabileceğini söylemişti çünkü hard korecular kullanıyormus da gitarı.
 
Geri
Üst