The Intel®/Fender Telecaster® Concept Guitar!

http://www.fender.co.uk/news/index.php?display_article=86

Böyle birşeyler olacağı belliydi zaten.

Headphones.jpg
 
gayet saçma bir alet olmuş gitarmı laptopmu benim hiç hoşuma gitmedi gerekisz geldi açıkcası hani gine küçük bi mp3 takılarbilir parçayı dinlerken çalmak için ama resmen abartmışlar sonuç olarak orda ekran var üzerine başına sürte sürte çizilir bu bir ikincisi ağırlığını ister istemez etkiler 3. sü bozulunca bilgisayarcı mı yoksa gitar ustasımı tamir etcek bunu :D atalarımızın bi sözü var berde çok luk orda m..luk gitar dediğin pratik olmalı bence
 
Messenger'ı açık unutuyomuşuz çalarken gitar çıkışından amfiye "çlınk çlınk" diye seler geliyormuş :D Gitar virüs kapıyomuş bozuluyomş falan sahnede ne koparım varya :D
 
Ya ben böyle fikirleri çok destekliyorum açıkçası ne biliyim, gereksiz bir şey olduğunun onlar da farkındadır ama teknoloji ve gitar kombinasyonu bana hep cazip geliyor :D
 
Usb de taksalarmış yazıcı mağus falan bağlardık .. Ben hoşlanmıyorum böyle enteresan projelerden, özellikle de Fender'den gelmemeli kanımca böyle şeyler..
 
Adı üstünde "concept".

Bu olayı çoğunlukla otomobil firmaları kullanırlar. Mühendislerinin ve imkanlarının sınırlarını zorlayarak "Concept Car"'lar üretirler ve bunları büyük otomobil fuarlarında sırf rakip firmalara ve kamuoyuna güçlerini ve kapasitelerini göstermek için sergilerler. Seri üretim yapmazlar.

Burda da o düşünce var anlaşılan. Fender'in diğer firmalara ve kamuoyuna neler yapabileceğini ve ufkunun ne kadar geniş olduğunu gösterme çabası.
 
Bence böyle birşey yapıcaklarına çift taraflı manyetik yapsalarmış gitarın üzerine mesala sapın bi yüzün evo bi yüzü seymour olucak istediğini takabilceksin normal takar gibi ama bi düğmeye basınca manyetik dönücek diğer yüzü gelicek yukarıya o aktif olucak falan.
 
Fender ismine yakıştıramadım tabi, klasikçi bağnazlığım kabarıyor o isimle :)

Ama gitarın tonunun nasıl olacağını çok merak ediyorum böyle bilgisayar gibi, dip gürültüsü yapmaz mı o bilgisayar? :)

Ama kanımca performans gitarındansa stüdyo gitarı olur bence ve kayıt teknolojisine güzellikler sağlayabilir.
 
Bence de kayıtlarda harikalar yaratabilir. Artık çoğu müzisyenin kayıt işini kişisele indirgediğini düşünürsek (Gitar+Laptop gibi), bu alet çok kullanışlı olabilir.
Kesinlikle bu türşeyleri bende destekliyorum. Yeni birşey denemekte her zaman fayda var.
 
Geri
Üst