Özgür Çevik

Artık Müzik zamanı deyip kolları sıvadı ve Albüm öncesi konserlerine başladı... Başarılı olarak gecen Ankara ve İzmir konserlerinden sonra İstanbul sınavına hazırlanıyor. 10 şubat 2007 saat:20.30 Kadıköy halk egitim merkezinde SOFT/ROCK konseri verecek olan müzisyen
 
özgür buraya bakar mı bilmem ama bu çocuktan iyi iş çıkar diyor içimden bir ses.

iyi birşey yapsın artık akademiden biri:)

dinler mi bilmem ama" taviz verme barış, müziğine tecavüz ettirme":)

başarılar
 
Soft rock konseri demek.. Çok enteresan geliyor kulağa, gidenler dinleyenler gerçekten ciddi yorumlarını yapsınlar, çünkü kendisini çok beğeniyorum ama soft rock da beklemiyordum yani! Sevindim, akademi yıldızları dökülseler artık piyasaya!
 
Bir ara Özgür Çevik başlığı vardı, yine mi :?: :roll: arkadaşım bu bölüm albümü olupta, açılan başlıkları kapsıyor, bir sabır albümü çıktıktan sonra başlık açarsın
 
Bulunla ilgili bir kural şart değil, ''Türk Rock'' bölümünü incele albümü olmayan birine başlık açılmış mı :?: bütün sayfalarına bak bulursan linkini ver :)
 
Profesyonel olmak için albüm çıkartmak şart değil ki.. Burada başlığı olması için müzisyen olması yetmeli bence.
 
kurallarda yoksa birşey diyemeyiz.

benim bildiğim kadarıyla sabitte kalmak içinde grup elemanlarının yazması lazım ama elemanların yazmadığı bir sürü başlık var sabitte.

neyse mod.lar gerekeni yapacaktır.

özgür topicinin ilk tartışması.buyrunuz:)
 
deryakulahci demiş ki:
Bulunla ilgili bir kural şart değil, ''Türk Rock'' bölümünü incele albümü olmayan birine başlık açılmış mı :?: bütün sayfalarına bak bulursan linkini ver :)

sen bu forumun nesisin yani moderatörler birşey dememiş çok biliyorsun heralde.
 
ya oturup amatörlüğün profosyonelliğin ne olduğunu mu tartışacaksınız ?
Başlık ne olursa olsun Özgür Çevik değil midir?E o zaman ondan devam etsek..
 
Tuhaf bir kural, demek albümü olmyanlar amatör sayılıyor bu sitede. Her neyse.. Sesi çok güzel, yorumu da. Konserleri devam ediyor. Beste yapıyor, söz yazıyor. Yetenekli yani.
 

Benzer konular

O
Yanıt
0
Gösterim
738
ozangoksu
O
R
Yanıt
0
Gösterim
876
rolly74
R
S
Yanıt
1
Gösterim
1K
siskalpli
S
Geri
Üst