Floyd Rose Special Saddle Arızası

V
Vay be demek ki cidden Speciallar da sıkıntı varmış. 1.5 yıldır alt mi teli az çektirmedi. Floyd rosedan ve sonrasında gitardan soğuttu beni. Sürekli bend yaparken tel yuvadan çıktı, tel aldım, vidayı değiştirdim falan en son bir gün sıkarken yalama oldu vidanın yuvası. Erimiş gitmiş. Cidden Floyd Rose markasından diye insan bir şey oluyor alırken ama Special iyi değilmiş. Taksimde tornacı var bir tane oraya gidip yenş yuva yaptırdım saddle için. Artık dolgu mu denir bilmiyorum ama eskisinden çok daha sağlam oldu. Diğer 5 telin saddleları ne zaman dağılacak acaba?

Bir tane Les Paul alcam yeminlen, çok çektim floyd olayından, süper sağlam olsa da istemiyorum artık. :(

Not: Gitarım Hellraiser Special C1. 2.5 yıl oldu alalı.
valla sabit köprü hocam mis gibi... derdi tasası yok.Allahtan 1 gitarım daha var sabit köprülü de gitar çalabiliyorum... yoksa sıkıntı büyük. Ayrıca başka marka köprü olsa neyse, Floydrose'un kendi ürettiği köprü ve kaç gitar markası bu ürünü gitarlarında kullanıyor . Yazık vallahi.
 
İsterseniz ebay dan set getirebilirsiniz, paypal kapandı ama adresi abd vs gösterip de sonra kargoyu türkiye gösterince geliyor diyorlar...
 
Arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama aynı sorun benim de başıma geldi, acaba solomusicten mi sipariş edeyim yoksa o kadar yol gidip tünelde mi arayayım?(solomusicte 54 lira tanesi)
 
Geri
Üst