Ancak Ve Ancak (indie Rock)

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir grubumuz var Ancak ve Ancak adı altında. Izmir'deyiz ve Indie Rock yapmaya çalışıyoruz.
Grup elemanları:
Emre Özgen (Vokal/Gitar - eski Akbaba ve solo sanatçı)
Levent Gaşgil (Gitar/Back Vokal - eski Magick)
Onur Özkara (Bas - ayrıca Woltran)
Emre Ercan (Davul - eski Dawnfall başta olmak üzere tonlarca grup)

Halihazırda 12-13 bestemiz var ve konserlere başladık. 22 Nisan fulmoon, 11 Mayısta Yaşar Üniversitesi Şenliklerinde çalıyoruz.
Ayrıca bugün ilk kaydımızı spotify'da yayınladık. Şarkıyı beğenirseniz lütfen spotify'da takip edin.
Facebook sayfamız şu: Ancak ve Ancak
Spotify sayfamız şu:
Göz atmak, kulak kabartmak ve konsere gelip eğlenmek isterseniz çok seviniriz.
Saygılar, sevgiler.
 
Son dönem indie gruplarını hiç sevmediğim ve bu tarza önyargılı olduğum için bayadır başlığı görüp görüp bakmıyordum. Şimdi dinledim, çok güzel bir iş çıkmış şarkıyı da soundu da çok beğendim. Duyduğum kadarıyla indieden çok alternatif rock havası var gibi geldi, belki sadece bu şarkı böyledir, belki hoşuma gittiği için böyle hissettim bilemiyorum :)
 
açıkçası güzel şarkı yazmışsınız beğendim.duyguyu verebiliyor ve eğreti durmuyor.ama kendinizi sandığınızdan çok daha ortodoks bir tarzınız var.şarkının genel yürüyüşü the police veya heart tarzı 80'ler pop rock.arada jeff buckley etkilesimleri de duydum gibi geldi.indie'nin i'si bile gözükmüyor kelimenin tam anlamıyla.self definition problemini "alternatif" tanimlamasiyla cozebilirsiniz.üzerinde durmak istediğim bir diğer nokta;sözlerin vokal melodileri bağlamında yazılışı.verse kısmında harika iş çıkarmışsınız,çok doğal akıyor.ama nakaratta tam tersi.o nakaratta söylenebilecek ingilizce sözlerin sesleriyle türkçe düşünüp yazdığınız açıkça gözüküyor.müziğin size pek fazla seçenek bırakmadığını soyleyebilirsiniz o noktada.ben de size o kısmı söz ve müziğiyle baştan düşünüp yazın derim.son olarak vokalin ses rengi yavuz çetin'e çok benziyor.o konuda pek fazla birşey yapılamaz herhalde yapmaya da gerek yoktur.albümünüz var mi bilmiyorum ama şarkı saglam bir efor 6/10
 
" Emre Ercan (Davul - eski Dawnfall başta olmak üzere tonlarca grup) " dogru yazmıslar :)
Grup gerçekten son yıllarda dinlediğim en basarılı müzigi yapıyor...
 
Geri
Üst