Floyd Rose Gereklilik Midir ?

Çok sağolun yorumlar için alacağım gitara zaten karar verdim asıl amacım numaralandırdığım soruları almaktı ama :D Çok kişisel sormuşum galiba. Teşekkürler cevaplar için.
 
Tamamen zevk meselesi,nasıl benim sevdiğim renk farkılı senin sevdiğin renk farklı olabiliyorsa gitarın sabit köprü veya floyd rose olması zevkine bağlı.Eğer 1000 TL altı bütçen varsa pek floyd rose gitarlara bakma çoğunda akor kaçırma gibi problemler oluyor.
 
Merhabalar, hiçbir yorumu okumadım sadece kendi fikrimi vermek istiyorum floyd rose sistemine sahip bir gitarda istediğin tarz müzik yapabilirsin, daha havalı olur :D sololara lezzet ekler. Yalnız sabit köprü gitarlar daha stabil aletlerdir tel değişimi kolay, ve tel değiştirmeden şarkılara göre akor değişimi mümkün, sap ayarı basit vs vs avantajları vardır ve güçlü akorları daha kaliteli alırsınız adı üstünde sabit köprü :D
 
Yıllarca fr li Japon Jackson dk2 kullandım. Tel takildığında bir yada bilemedin iki defa akordunu yapıp sabitledikten sonra tel değiştirene kadar akord kaçırmazdı. Ben tamamen tercihim değiştiği için sabit köprüye geçtim. Şimdi iki gitarımda sabit köprü ve fr sistemini hiç aramıyorum. Düzgün bir gitar alırsan sorun çıkarmaz bence.
 
Geri
Üst