Rock & Metal Çocuk Giyimi

Ey Forum,
Öncelikle ilk evladımı beklediğimin müjdesini vererek söze gireyim. Beni az çok tanıyan arkadaşlar içimdeki müzik aşkını bilirler. Bunun yansıması olarak ufaklığa giyim kuşam ve benzeri kullanabileceği eşyaları ararken rock&metal temalı ve mizahi içeriği olan ürünler arıyorum. Bir kaç internet sitesi buldum ve burada bir başlık altında toplamak istiyorum. Belki ilgisini çeken başka arkadaşlar olur. Sizin de gördüğünüz beğendiğiniz bu çerçevedeki ürünleri paylaşmanız hoşuma gider. Malum artık yaş kemale eriyor. Yavaştan forumda bu yönde bir dalga yayılmaya başlayabilir :D

İlk bulduklarım:
Metal Baby Clothes | Metal Babies only | Metal baby shirts, Onesies

Heavy Metal Baby Clothes & Gifts | Baby Clothing, Blankets, Bibs & More!

Billy Bob Funny Cute Pacifiers Orthodontic Nipples For Babies 18 Choices

BILLY BOB BLACK PIRATE SKULL X BONES CHILDRENS PACIFIER baby pacifer teether
 
babalar için ayrı bi başlık yapmalı aslında.. linklere bakamadım ama bizimki sıklıkla (sanırım h&m) ledzep, rolling stones, beatles tişörtleriyle gezmişti.. bir tarafım kendi nerd/geek yönlerimi çocuğa bulaştırmamamı söylüyor ama dayanmak zor.. kıvamında tutmaya çalışıyorum..
diğer taraftan 1 sene sonrası için minik ahşap gitarlar, sticker ve vernikler ile bunları çocuk için (ve onun yönlendirmesiyle) custom gitarlara çevirme aşamaları falan da gelecek..
şimdiden baba adaylarına sağlıklı doğumlar.. ve nolursunuz imkanlar elverdiğince ilk 1000 gün, olmadı en azından ilk bi sene zaman anlamında kısabileceğiniz herşeyden kısıp çocuğa ayırmaya çalışın.. hayat boyu çocuktan alacağınız tüm geri dönüş ilk üç sene vereceklerinizden ibaret (büyük ölçüde).. saçma saçma konuşma diyrbilirsiniz ama çocuk deyince içim cız ediyor..
 
Geri
Üst